Acasă Sport National Pușcaș are viitor la Inter

Pușcaș are viitor la Inter

puscasGeorge Pușcaș devine pe zi ce trece un jucător tot mai important la Inter Milano. O confirmă chiar tehnicianul nerazzurrilor, Roberto Mancini, care îi prevede un viitor important tânărului atacant român.

Golgheter la echipa Primavera a clubului, Pușcaș a debutat deja în Serie A, iar în Cupa Italiei a fost în premieră titular la Napoli, unde a avut o evoluție apreciată. Mai mult decât, jucătorul de 18 ani are ocazia de a juca pentru prima oară și în Europa League, după ce a fost inclus pe lista UEFA a nerazzurrilor.

Datorită prestației încurajatoare de pe San Paolo, o parte a presei italiene l-a anunțat pe Pușcaș titular și în meciul de campionat cu Palermo, care se va disputa duminică, de la ora 21:45, și care va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 3.

Mancini a evitat să dea un răspuns clar la această întrebare, însă a subliniat că tânărul fotbalist român rămâne în vederile sale.

„A jucat primul său meci ca titular într-o partidă importantă, în fața multor fani. Va avea multe oportunități și în viitor. Vom vedea dacă duminică vom folosi jucători mai proaspeți, precum Palacio și Podolski, care au fost menejați la Napoli”, a spus antrenorul de 50 de ani, la conferința de presă de ieri.

Faptul că tehnicianul nerazzurrilor este mulțumit de Pușcaș a fost confirmat și de Gazzetta dello Sport, care, într-un articol dedicat românului, a scris că „Mancini e convins că George are toate călitățile necesare. Atât timp cât are golul în sânge poate juca la orice nivel și poate marca în orice meci așa cum a demonstrat de la transferul în Italia”.

În același timp, directorul sportiv al clubului, Piero Ausilio, a declarat pentru Inter Channel că nu s-a urmărit aducerea unui atacant în perioada de mercato recent încheiată tocmai pentru ca Pușcaș și au alt tânăr atacant, Federico Bonazzoli, să primească mai multe șanse de a juca.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente