Acasă Locale Stiri Satu Mare Puțini tineri la bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Puțini tineri la bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

IMG_0613

Vineri, 25 septembrie a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor bursa locurilor de muncă pentru absolvenți organizată de Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare (AJOFM).

Evenientul a început la ora 08.30 cu primirea agenților economici, iar deschiderea oficială la ora 09.00.

Printre cei prezenți îi enumerăm pe ministrului Liviu Pop, ministru delegat pentru dialog social, prefctul Eugeniu Avram, vicepreședintele Consiliului Județean, Mircea Govor, viceprimarul municipiului Satu Mare, Radu Roca precum și alți invitați.

Liviu Pop a declarat în discursul său oamenilor de reducerea de tva, de facilități fiscale și mai ales de peste 300.000 de locuri de muncă create de când actuala guvernare a ajuns la putere, tocmai oamenilor care nu aveau un loc de muncă.
La această bursă, tinerii au cam lipsit. Cei prezenți au putut să-și găsească un loc de muncă conform pregătirii profesionale, să încheie un contract de ucenicie sau un contract de stagiu pentru absolvenții de studii superioare.

La această bursă au participat peste 50 de angajatori și au fost puse la dispoziție peste 500 de locuri de muncă.

Deasemenea, agenții economici care au locuri de muncă vacante sau care au posibilitatea de a crea noi locuri de muncă, sunt rugați să comunice AJOFM Satu Mare la adresa de email [email protected], la fax 0261/770238 sau personal la sediul agenției situat pe strada Ion Ghica nr. 36.

IMG_0616 IMG_0617 IMG_0611 IMG_0612 IMG_0615 IMG_0604 IMG_0602 IMG_0603 IMG_0598 IMG_0621 IMG_0622

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente