Acasă Locale Stiri Satu Mare Radu Bud a fost instalat în funcția de prefect

Radu Bud a fost instalat în funcția de prefect

IMG_1457Radu Bud a depus astăzi, 20 februarie, jurământul la instalarea în funcția de prefect al județului Satu Mare. Ceremonia a avut loc de la ora 17:30, în prezența subsecretarului de stat din cadrul MAI, chestorul de poliție Viorel Dosaru.

Ceremonia de instalare a început cu intonarea Imnului de stat, moment în care s-au ridicat cu toții în picioare. După acest moment solemn, reprezentantul MAI a citit ordinul de eliberare din funcție al fostului prefect, Eugeniu Avram, dându-i citire, mai apoi, documentului de numire a noului prefect, Radu Bud.

Moment solemn a fost și acela în care, după numirea în noua funcție, prefectul Radu Bud a depus Jurământul de investire în funcția de prefect.

Eugeniu Avram, în primul rând, le-a mulțumit tuturor pentru buna colaborare și susținerea din tot acest timp. De asemenea, nu au lipsit urările de bine adresate noului prefect. Acesta i-a sugerat lui Radu Bud că îl va susține și că va putea apela oricând la experiența și expertiza lui.
„Instituția Prefectului va avea grijă ca toate actele normative să fie acoperite de perfectă legalitate, astfel încât, efectele lor să fie în sprijinul cetățenilor și a unităților pe care le reprezentați și pe care le conduceți. Domnilor directori ai instituțiilor deconcentrate, împreună avem obligația de a depune toate eforturile pentru a aplica în practică programul Guvernului”, a declarat Radu Bud în luarea de cuvânt.

La eveniment au participat și deputații Octavian Petric (PSD), Romeo Nicoară (PNL), Kereskenyi Gabor (UDMR) și Ovidiu Silaghi (ALDE), senatorul Pataki Csaba (UDMR), subprefectul Altfatter Tamaș, președintele Consiliului Județean Adrian Ștef, vicepreședintele aceleiași instituții, Rudolf Riedl, primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, viceprimarul Radu Roca dar și șefi de deconcentrate.

În încheiere, cu toții au fost invitați la un pahar de șampanie, unde au avut loc câteva momente de socializare între cei prezenți

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Națională, marcată în avans de cei mai mici preșcolari ai Grădiniței Nr.1

În fiecare an de 1 Decembrie românii sărbătoresc Ziua României și își amintesc de eroii...

BNR a prezentat banconta pe care este imprimată Ecaterina Teodoroiu

Prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentată o personalitate feminină – Ecaterina Teodoroiu, a fost prezentată...

Programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a fost modificat

Instituția Prefectului Satu Mare a anunțat modificările aduse în programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României din 1...

Oficial! S-a stabilit ora la care se pornește iulminatul festiv

Așa cum anticipam, https://www.jurnaluldesatumare.ro/mantia-magica-a-sarbatorilor-de-iarna-se-asterne-peste-orasul-nostru-noi-imagini-cu-decoratiunile-festive/ , iluminatul festiv se pornește pe data de 30 noiembrie începând cu ora 18.00.

Comentarii recente