Acasă Locale Stiri Satu Mare Radu Bud a fost instalat în funcția de prefect

Radu Bud a fost instalat în funcția de prefect

IMG_1457Radu Bud a depus astăzi, 20 februarie, jurământul la instalarea în funcția de prefect al județului Satu Mare. Ceremonia a avut loc de la ora 17:30, în prezența subsecretarului de stat din cadrul MAI, chestorul de poliție Viorel Dosaru.

Ceremonia de instalare a început cu intonarea Imnului de stat, moment în care s-au ridicat cu toții în picioare. După acest moment solemn, reprezentantul MAI a citit ordinul de eliberare din funcție al fostului prefect, Eugeniu Avram, dându-i citire, mai apoi, documentului de numire a noului prefect, Radu Bud.

Moment solemn a fost și acela în care, după numirea în noua funcție, prefectul Radu Bud a depus Jurământul de investire în funcția de prefect.

Eugeniu Avram, în primul rând, le-a mulțumit tuturor pentru buna colaborare și susținerea din tot acest timp. De asemenea, nu au lipsit urările de bine adresate noului prefect. Acesta i-a sugerat lui Radu Bud că îl va susține și că va putea apela oricând la experiența și expertiza lui.
„Instituția Prefectului va avea grijă ca toate actele normative să fie acoperite de perfectă legalitate, astfel încât, efectele lor să fie în sprijinul cetățenilor și a unităților pe care le reprezentați și pe care le conduceți. Domnilor directori ai instituțiilor deconcentrate, împreună avem obligația de a depune toate eforturile pentru a aplica în practică programul Guvernului”, a declarat Radu Bud în luarea de cuvânt.

La eveniment au participat și deputații Octavian Petric (PSD), Romeo Nicoară (PNL), Kereskenyi Gabor (UDMR) și Ovidiu Silaghi (ALDE), senatorul Pataki Csaba (UDMR), subprefectul Altfatter Tamaș, președintele Consiliului Județean Adrian Ștef, vicepreședintele aceleiași instituții, Rudolf Riedl, primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, viceprimarul Radu Roca dar și șefi de deconcentrate.

În încheiere, cu toții au fost invitați la un pahar de șampanie, unde au avut loc câteva momente de socializare între cei prezenți

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente