joi, februarie 2, 2023
AcasăPoliticaLocalRadu Cristescu: Cine poate sti mai bine ce este un supozitor, decât...

Radu Cristescu: Cine poate sti mai bine ce este un supozitor, decât un hemoroid ca și Kereskenyi?.

Deputatul PSD, Radu Cristescu, taxează în termeni duri discursul primarului Kereskenyi Gabor la adresa președintelui PNL Satu Mare, Adrian Cozma.

Potrivit social-democratului Cristescu, folosind expresiile “micul dictator” și “omul supozitor”, edilul Sătmarului a dat dovadă de o “obrăznicie superioară de grof maghiar”. 

“În primul rând, vreau să subliniez obrăznicia de grof maghiar, asta este o chestie moștenită și am văzut la mulți lideri UDMR obrăznicie de aia superioară de grof maghiar, iar la Kereskenyi întrece orice măsură. Acuma, dacă lui Kereskenyi îi este drag cuvântul ăsta, supozitor, trebuie să îi spun că el știe cel mai bine ce este un supozitor. Doar un hemoroid cum îi Kereskenyi, poate știi chestia asta. Dacă stăm să ne uităm la Kereskenyi, e pur și simplu un hemoroid sau un oxiur (vierme care trăiește în intestine).  Mă deranjează că în țara noastră permitem asemenea derapaje a acestor venetici, să le zic așa, dar vom vedea la alegeri”, a precizat Radu Cristescu.

Cât despre afirmațiile potrivit cărora Cozma ar fi un “mic dictator” în cadrul PNL Satu Mare, Cristescu spune că este caracterizat astfel din cauza că UDMR-iști se lovesc de un lider ferm, care refuză să le facă jocul politic. 

“Cei de la UDMR, care pentru mine reprezintă un grup infracțional organizat, au fost obișnuiți cu președinți marionetă la partidele românești, să le zicem așa, din Satu Mare. Ori președinți marionetă de gen Albu, ori președinți cu care au avut o colaborare foarte bună pe partea de business, și atunci nu s-au deranjat. Când apare cineva ca și Adi Cozma sau ca și Cristescu, lor nu le mai convine pentru că știm că și la alegerile locale din 2020, Albu a trădat pur și simplu, iar acuma pe Cozma nu poți să-l faci dictator. Cozma, din păcate pentru el, a moștenit lista la locale cu oamenii puși de Albu. Adi Cozma nu era președinte la PNL când au fost alegerile locale, și atunci el a moștenit o listă de slugi maghiari, făcută după chipul și asemănarea unui zero politic, mă refer la Albu – o slugă a UDMR-ului. Sunt multe slugi acolo doar ca să-și obțină venituri propri, vorbesc de toate partidele. Mă uitam și la Ghiarfaș care s-a trezit politician. Lumea trebuie să știe că oamenii sunt mânați de foloase materiale. Să nu credeți că Ghiarfaș a votat de bun român ce este el sau pentru că plângea de mila sătmărenilor că nu o să aibă parcare subterană. Acolo, cel puțin la UDMR, totul se cuantifică în bani, în mită”, a conchis deputatul Radu Cristescu.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente