luni, aprilie 22, 2024
AcasăPoliticaRadu Panait despre susținătorii lui George Simion prezenți la Sâmbra Oilor: „Susținătorii...

Radu Panait despre susținătorii lui George Simion prezenți la Sâmbra Oilor: „Susținătorii aduși de el aveau clopuri maramureșene și tatuaje. Ba unii dintre ei aveau inclusiv tăieturi pe brate, specifice pușcăriașilor”

În cursul zilei de luni, 2 mai 2022, deputatul USR de Satu Mare, Radu Panait, a dat de înțeles într-o postare pe Facebook că susținătorii liderului AUR, George Simion, prezenți la Sâmbra Oilor, nu au nicio legătura cu tradiția populară și mai ales cu datinile locale.

Panait a atras atenția că mulți dintre susținători lui George Simion erau tatuați și aveau tăieturi pe brațe.

Ieri la Sâmbra Oilor, George Simion, marele patriot conservator, luptător pentru „dreptate” și credincios declarat, a fost înconjurat de o mulțime de oameni, care nu au nici o treabă cu Țara Oașului sau cu oșenii. Așa mare apărător al culturii tradiționale, pe care evident că nu o cunoaște, susținătorii aduși de el aveau clopuri maramureșene și tatuaje. Ba unii dintre ei aveau inclusiv tăieturi pe brate, specifice pușcăriașilor. Sper ca totuși măcar unul dintre ei să vină să ne spună cu câte ruble i-a plătit”, a scris pe Facebook deputatul USR, Radu Panait.

Foto: Radu Panait

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente