miercuri, mai 29, 2024
AcasăsusRareș Bogdan despre subiectul retragerii lui Cătălin Cîrstoiu

Rareș Bogdan despre subiectul retragerii lui Cătălin Cîrstoiu

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat luni, înainte de şedinţa coaliţiei, că dacă se deschide subiectul retragerii a lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, va fi discutat. El a precizat însă că deocamdată nu s-a pus problema retragerii candidatului PSD-PNL, aşa cum nu s-a pus problema susţinerii lui Nicuşor Dan.

Rareș Bogdan a declarat despre Cătălin Cîrstoiu că „e foarte bun”. „Nu a scăzut deloc, ci a crescut”, a spus prim-vicepreşedintele PNL.

Întrebat dacă PSD propune retragerea medicului, Rareş Bodan a răspuns: „Nu s-a pus problema retragerii medicului Cîrstoiu. Nu s-a pus problema susţinerii lui Nicuşor Dan”. Despre şansele ca acesta să fie retras din cursa pentru Capitală, Rareş Bogdan a spus: „Dacă suntem oameni serioşi, nu. Dacă suntem oameni serioşi, îl susţinem să câştige alegerile”.

Rareș Bodan, despre susținerea lui Nicușor Dan

Rareş Bogdan a mai afirmat că în coaliţie se va discuta situaţia de la Satu Mare şi Mureş. ”Dacă se deschide subiectul, îl vom discuta”, a mai spus liberalul, despre retragerea medicului Cîrstoiu.

Despre discuţii în interiorul PNL pentru susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, Rareş Bogdan a spus că actualul primar ”e o calamitate pentru Bucureşti”. ”Nu a discutat nimeni de la vârful partidului”, a subliniat Rareş Bogdan.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente