Acasă Locale Stiri Satu Mare Razie în microbuzele sătmărene

Razie în microbuzele sătmărene

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 13 – 14 aprilie a.c., o acțiune care a vizat verificarea respectării de către autovehiculele de transport persoane a măsurilor legale impuse prin ordonanțele militare.

Au fost angrenați în acțiune 26 de polițiști rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, care au controlat peste 110 autovehicule, pe raza județului Satu Mare.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, dintre care 12 au fost aplicate pentru nerespectarea restricțiilor de circulație impuse prin ordonanțele militare.

Astfel, polițiștii au depistat la data de 13 aprilie a.c., pe b-dul Transilvania, din municipiul Satu Mare, un bărbat, de 32 de ani, din comuna Batarci, care se afla în calitate de pasager într-un autovehicul de transport persoane, fără a deține documentația necesară cu privire la scopul deplasării pe durata stării de urgență, fiind sancționat contravențional, cu amendă în cuantum de 2000 lei conform prevederilor ordonanțelor militare.

Tot luni, 13 aprilie a.c., polițiștii rutieri au oprit în trafic un autobuz care efectua transport public persoane în cursă regulată pe raza județului Satu Mare, iar cu ocazia controlului efectuat privind respectarea prevederilor ordonanțelor militare, s-a constatat faptul că din cei 10 călători, 2 persoane, din județul Satu Mare nu dețineau documentația necesară cu privire la scopul deplasării pe durata stării de urgență. Ambii au fost sancționați contravențional conform prevederilor ordonanțelor militare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Ce vreme îi așteaptă pe sătmăreni în perioada următoare

Vremea va rămâne închisă, cu șanse de precipitații, și în weekend și pe parcursul săptămânii viitoare. Temperaturile vor începe și ele să...

Comentarii recente