Acasă Locale Nationale RCS & RDS iese din amorțeală: lansăm “cea mai mare viteză la...

RCS & RDS iese din amorțeală: lansăm “cea mai mare viteză la Internet din România” anunță compania

După mai multe luni de zile în care nu a mai lansat nicio ofertă nouă comercială sau vreo schimbare de tarife în oferta de servicii de voce și date la nivel național, continuând doar sistematic și în deplină tăcere să-și extindă infrastructura și să cumpere jucători mai mici din internet sau TV, compania românească RCS&RDS a convocat pentru săptămâna viitoare o conferință de presă care are ca temă anunțarea celei mai mari viteze la internet din România”, potrivit unei invitații transmise de operator către media.

“Vă invităm la conferința de presă <<Digi Net, cea mai mare viteză la internet din România>>, potrivit mesajului transmis de companie.

Chiar și simpla convocare a unei conferințe de presă de către RCS&RDS este un eveniment, compania organizând de regulă una sau două asemenea conferințe pe an.

RCS&RDS este cel mai mare jucător de pe piața locală de servicii prin internet fix (cu peste 1,2 milioane de clienți) și un jucător semnificativ și pe piața de servicii de internet mobil (320.000 de conexiuni în martie 2012).

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente