Acasă Locale Nationale RCS & RDS iese din amorțeală: lansăm “cea mai mare viteză la...

RCS & RDS iese din amorțeală: lansăm “cea mai mare viteză la Internet din România” anunță compania

După mai multe luni de zile în care nu a mai lansat nicio ofertă nouă comercială sau vreo schimbare de tarife în oferta de servicii de voce și date la nivel național, continuând doar sistematic și în deplină tăcere să-și extindă infrastructura și să cumpere jucători mai mici din internet sau TV, compania românească RCS&RDS a convocat pentru săptămâna viitoare o conferință de presă care are ca temă anunțarea celei mai mari viteze la internet din România”, potrivit unei invitații transmise de operator către media.

“Vă invităm la conferința de presă <<Digi Net, cea mai mare viteză la internet din România>>, potrivit mesajului transmis de companie.

Chiar și simpla convocare a unei conferințe de presă de către RCS&RDS este un eveniment, compania organizând de regulă una sau două asemenea conferințe pe an.

RCS&RDS este cel mai mare jucător de pe piața locală de servicii prin internet fix (cu peste 1,2 milioane de clienți) și un jucător semnificativ și pe piața de servicii de internet mobil (320.000 de conexiuni în martie 2012).

- Advertisment -

Cele mai populare

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Interviu Adrian Cozma

1.Cum a decurs campania electorală? Ce credeți că a atras atenția în această campanie? Adrian Cozma: Am făcut o...

Comentarii recente