Acasă Locale Stiri Satu Mare „Recitatio”, la a IX-a ediție

„Recitatio”, la a IX-a ediție

recitatio

Sala de concerte a Filarmonicii „Dinu Lipatti” va găzdui vineri, 27 martie, de la ora 16.00, cea de-a IX-a edițe a Concurcursului de recitări din lirica poeților sătmăreni, „Recitatio”.
În urmă cu opt ani la inițiativa scriitorilor Felician Pop, Robert Laszlo, Vasile Rus și Aurel Pop s-a hotărât organizarea unei acțiuni prin care să se aducă în atenția publicului sătmărean, creația poeților locali.
An de an participarea elevilor din școlile municipiului și județului Satu Mare a fost în centrul atenției atât în rândul dascălilor dar mai ales al elevilor.
Evenimentul este organizat de Consiliul Județean (CJ), Filarmonica „Dinu Lipatti”, Asociația Scriitorilor de Nord-Vest și de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare.

recitatio (2)

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Națională, marcată în avans de cei mai mici preșcolari ai Grădiniței Nr.1

În fiecare an de 1 Decembrie românii sărbătoresc Ziua României și își amintesc de eroii...

BNR a prezentat banconta pe care este imprimată Ecaterina Teodoroiu

Prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentată o personalitate feminină – Ecaterina Teodoroiu, a fost prezentată...

Programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a fost modificat

Instituția Prefectului Satu Mare a anunțat modificările aduse în programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României din 1...

Oficial! S-a stabilit ora la care se pornește iulminatul festiv

Așa cum anticipam, https://www.jurnaluldesatumare.ro/mantia-magica-a-sarbatorilor-de-iarna-se-asterne-peste-orasul-nostru-noi-imagini-cu-decoratiunile-festive/ , iluminatul festiv se pornește pe data de 30 noiembrie începând cu ora 18.00.

Comentarii recente