Acasă Economico-social National Reduceri de preț pentru legumele românești

Reduceri de preț pentru legumele românești

 

Prețuri reduse la legumele românești și 195 de producători care beneficiază de o piață mare de desfacere.

Pentru a putea face față pe o piață globalizată ,  agricultorul român trebuie să se organizeze în asociații , entități juridice sau alte forme, astfel încât să poată face față la toate problemele care pot apărea și pentru a avea acces la piețe mult mai mari sau acces la tehnologie și know how. Se aplică perfect zicala: unde-s mulți puterea crește. Agricultorii izolați , care cultivă suprafețe reduse pentru comerț, nu pot face față în situații de șoc economic sau calamități naturale si lucrurile acestea se vor vedea anul acesta, din păcate.

În acest moment, peste 40 de producători livrează deja zilnic în magazinele Mega Image și Shop&Go legume de sezon , proaspete, imediat după ce au fost culese : ceapă verde , castraveți cornișon, salată verde, spanac, urzici, lobodă, leuștean, ridichi, mărar, pătrunjel, leuștean, usturoi verde. Iar pentru a încuraja consumul de produse de la producătorii locali, din România , Mega Image si alte supermarketuri aplică reduceri de preț la legumele din programul Gusturi Românești .

În perioada următoare , alte legume vor ajunge în etapa de cules și vor fi livrate direct de la producători în magazine: roșii , ardei , salată verde , castraveți cornișon , ardei kapia și vinete.

- Advertisment -

Cele mai populare

Noutăți fiscale în Monitorul Oficial.TVA la vânzarea apartamentelor-precizări privind TVA redusă la restaurante

Noi modificări fiscale au fost publicate zilele trecute în Monitorul oficial . În multe domeniile vizate sunt diverse, pornind de la vânzarea...

Pilda Semănătorului.”Ochi au si nu văd,urechi au și nu aud.”

“Ochi au și nu văd, urechi au și nu aud. Ca nu cumva, văzînd și auzind, și cu inima înțelegînd, să se...

Asaltul Big Pharma în politica din România.După Rafila,Streinu Cercel intră în PSD.

Vor milita pentru adoptarea legii vaccinării obligatorii . Cercel, directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”,...

Alexandru Rafila-fiul fostului șef al Securității.A executat 27 de țărani.

Alexandru Rafila, noua imagine a PSD, a declarat recent ca tatal sau a fost medic. El nu a mentionat insa ca tatal...

Comentarii recente