Acasă Politica Reforma României și reforma județului – prioritate pentru alianța USR-PLUS

Reforma României și reforma județului – prioritate pentru alianța USR-PLUS

Vineri, 2 iulie, la sediul filialei USR PLUS Satu Mare a avut loc o conferință de presă la care au participat deputatul și președintele Biroului Județean USR PLUS Satu Mare, Radu Panait, președintele Biroului Local USR PLUS Satu Mare, Diana Molnar-Creț, senatorul Robert Zob și alți membri ai Biroului Local, respectiv Județean. Deputatul Radu Panait a punctat în cadrul întâlnirii cu jurnaliștii, că după extinderea filialei el își dorește să atragă în partid oameni care au același idealuri și crezuri ca cele care stau la baza partidului.

”Am reușit să extindem USR in județ iar această provocare rămâne valabilă și de acum încolo. Îmi doresc să atragem de partea noastră oameni harnici care isi doresc cu adevărat sa schimbe ceva în societate și care sunt determinați să lupte pentru un Satu Mare mai bun, mai prosper si cosmopolit. Întotdeauna am fost omul care a mizat pe harnicie, meritocrație și profesionalism, iar aceste criterii vor sta mereu la baza filialelor USR PLUS. În asta cred, si nu exista nimic care sa ma abata de la aceasta idee, aviz celor care cred ca pot intra in USR pentru interese personale.”

Deputatul Panait a vorbit și despre alegerile din 2024 și a avertizat electoratul că dacă nu v-a vota alianța USR – PLUS, reformele gândite pentru țară și județ, nu vor putea fi implementate.

”Continui mandatul de președinte al biroului județean conștient de responsabilitatea pe care o am. Suntem pregătiți pentru maratonul de alegeri din 2024 pentru că fără voturi, nu vom avea niciodată puterea sa facem lucrurile de care are nevoie comunitatea noastră. Nu va fi ușor, însă fără acest pas, ideile ambițioase pe care noi le propunem nu au sa devină realitate. Reforma județului Satu Mare și reforma României vor reprezenta mereu priorități pentru că sunt convins că ne dorim cu toții aceleași lucruri: servicii medicale la standarde europene, un sistem de învățământ cât mai modern și un oraș cosmopolit, în care să îți facă plăcere să trăiești și să-ți chemi cunoscuții să-l viziteze. Urmează ani grei pentru noi, ani de muncă și sacrificii personale care sunt convins ca vor da rezultate în anul alegerilor 2024” a conshis deputatul USR – PLUS, Radu Panait.

Deputatul i-a asigurat pe cetățeni că în timpul vacanțai parlamentare nu v-a sta cu mâinile în sân, ci că va lua la pas județul pentru a discuta cu oamenii. Senatorul Robert Zob a punctat parcursul acestei sesiuni parlamentare, care tocmai s-a încheiat.

”Ne aflăm și la final de sesiune parlamentară însă așa cum au precizat și colegii mei, munca noastră nu se oprește. În această sesiune am depus mai multe proiecte legislative alături de colegul meu Radu, unele au fost depuse în timp ce altele sunt în așteptare la strâns de semnături. (…) Am militat pentru transparentizare, pentru înlăturarea birocrației, pentru meritocrație în instituțiile publice și multe măsuri au fost luate” a declarat Robert Zob.

Componenta noului Birou Local a fost prezentată de actualul președinte, Diana Molnar-Creț.

”Funcția de președinte al filialei municipale mă onorează și mă responsabilizează. (…) Îi am alături în calitate de vicepreședinți pe Radu, Ligia Golban și Sinai Anamaria. Împreună cu ei, dar și cu ceilalți membri ai filialei am inițiat proiecte, am condus campanii și am stat de vorbă cu sătmărenii. (…) Celor care vor să facă parte din schimbare le transmitem că îi așteptăm cu mare drag să ni se alăture. În USR PLUS Satu Mare mereu va fi loc de oameni cu viziune, ambițioși și harnici”, a declarat Diana Molnar Creț.

- Advertisment -

Cele mai populare

A fost reactualizată lista țărilor cu risc epidemiologic

Joi, 29 iulie a.c., a fost actualizată lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat. În acest context, toți...

Ziua Imnului Național marcată la Satu Mare

Anual, la data de 29 iulie, este celebrată Ziua Imnului Național. În acest context, în municipiul Satu...

Jumătate de tonă de cocaină a ajuns din greșeală într-un depozit de fructe din Ilfov

În loc de banane, la un depozit de fructe din Ilfov au ajuns 503 kilograme de cocaină aproape...

CFR Cluj s-a calificat în turul 3 al Ligii Campionilor

Formația campioană a României, CFR Cluj, a primit miercuri vizita celor de la Lincoln Red Imps în returul...

Comentarii recente