duminică, iulie 21, 2024
AcasăDivertismentRegele Charles impresionat de căldura poporului român

Regele Charles impresionat de căldura poporului român

Regele Charles şi-a încheiat vacanţă în România după 5 zile pline în care s-a bucurat de vreme bună, locuri pitoreşti şi oameni extraodinar de calzi.

În ultimele ore ale vizitei, una dintre cele mai lungi în România, Regele Charles a vizitat biserica fortificată din Viscri, monument UNESCO din 1999.

În Viscri, peste 100 de localnici și turiști l-au salutat pe Rege, mulți dintre ei emoționați sau surprinși de deschiderea Majestății Sale.

Un cadou imens l-a uimit pe Regele Charles. Cadoul a fost oferit cu mare dragoste din partea localnicilor din Valea Zălanului.

O plăcintă uriașă, care este oferită în satele din Covasna numai la evenimente importante cum ar fi nunțile și botezurile, i-a fost adusă în dar Regelui Charles, chiar la poartă. Mai multe femei dintr-o localitate vecină au lucrat ore în șir la ea. La rândul său, suveranul britanic a organizat pentru localnici un picnic pe cinste, unde s-au servit delicatesele românești care îi plac atât de mult. Fără aroganță și cu o naturalețe adorabilă, Regele Charles este mai iubit de români decât orice alt politician autohton.

Regele Charles deține mai multe proprietăți în România, acesta este proprietar pentru Conacul Apafi din localitatea Mălâncrav, judeţul Sibiu, o locuinţă în Viscri, judeţul Braşov, patru în Valea Zălanului, judeţul Covasna şi alte patru în satul Breb din judeţul Maramureş.

Potrivit presei britanice, în vacanța sa românească, Regele s-a deconectat cu adevărat. Căci aici a stat fără radio sau TV.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente