Acasă Sport National Reghe, tentat de liga visurilor sale. Tehnicianul Stelei, pe lista scurtă pentru...

Reghe, tentat de liga visurilor sale. Tehnicianul Stelei, pe lista scurtă pentru banca lui Hamburg

Luni, 16 septembrie, Hamburg s-a despărțit de tehnicianul Thorsten Fink, după ce echipa a ajuns pe locul 15 în Bundesliga, cu doar patru puncte și 15 goluri primite. Umilința cu Borussia Dortmund, 6-2, din etapa precedentă, a pus capac rădbării șefilor, care l-au demis pe antrenorul sosit în septembrie 2011 de la Basel.

Dacă inițial presa germană dădea ca sigură numirea lui Markus Babbel în locul lui Fink, ultimele ore au declanșat surpriza. Pe lista lui Hamburg se află și tehnicianul campioanei României, Laurențiu Reghecampf, alături de Franco Foda și de Babbel.

„Din informațiile ziarului nostru. în cărți pentru postul de antrenor e și fostul căpitan al Alemanniei Aachen, Laurențiu Reghecampf, antrenor al adversarei lui Schalke din Champions League, Steaua București.

Acesta mai are doi ani de contract cu Steaua, dar poate pleca pentru o anumită sumă”, notează cotidianul Aachener Zeitung.

surs:Digisport.ro

- Advertisment -

Cele mai populare

Dublă crimă în județul Satu Mare

Nimeni nu prevedea ceea ce avea să se întâmple în noaptea de joi spre vineri în județul Satu Mare. O crimă oribilă...

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări. Potrivit anunțului sunt scoase la concurs 4 posturi. Se caută...

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din...

Avocatul Poporului revine la Satu Mare

După o pauză lungă de aproximativ un an, cauzată de pandemia de coronavirus, reprezentanții instituției Avocatul Poporului revin la Satu Mare. Cancelaria...

Comentarii recente