Acasă Sport National Reghe, tentat de liga visurilor sale. Tehnicianul Stelei, pe lista scurtă pentru...

Reghe, tentat de liga visurilor sale. Tehnicianul Stelei, pe lista scurtă pentru banca lui Hamburg

Luni, 16 septembrie, Hamburg s-a despărțit de tehnicianul Thorsten Fink, după ce echipa a ajuns pe locul 15 în Bundesliga, cu doar patru puncte și 15 goluri primite. Umilința cu Borussia Dortmund, 6-2, din etapa precedentă, a pus capac rădbării șefilor, care l-au demis pe antrenorul sosit în septembrie 2011 de la Basel.

Dacă inițial presa germană dădea ca sigură numirea lui Markus Babbel în locul lui Fink, ultimele ore au declanșat surpriza. Pe lista lui Hamburg se află și tehnicianul campioanei României, Laurențiu Reghecampf, alături de Franco Foda și de Babbel.

„Din informațiile ziarului nostru. în cărți pentru postul de antrenor e și fostul căpitan al Alemanniei Aachen, Laurențiu Reghecampf, antrenor al adversarei lui Schalke din Champions League, Steaua București.

Acesta mai are doi ani de contract cu Steaua, dar poate pleca pentru o anumită sumă”, notează cotidianul Aachener Zeitung.

surs:Digisport.ro

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente