sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăSportInternationalReghecampf, achiziție de lux pentru deplasarea la antrenament

Reghecampf, achiziție de lux pentru deplasarea la antrenament

 

MY2016 Mercedes-Benz Metris Passenger Van

Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf a făcut o nouă achiziție în materie de autovehicule, de data aceasta nu a mai fost vreo limuzină, ci un minivan Mercedes-Benz Viano, pentru care se aproximează că a plătit 45.000 euro.

Cu noua mașină cumpărată, Reghecampf va străbate drumul dintre localitatea în care locuiește, Snagov, și Berceni, acolo unde Steaua își desfășoară cantonamentele.

Conform Gazetei, autoturismul cumpărat de antrenorul Stelei are și dotări suplimentare – o masă, prize și un minitelevizor unde va putea chiar urmări și meciuri în direct

Reghecampf, care are mai multe automobile de lux în propriul garaj, a primit, în 2014, în perioada în care o antrena pe Al Hilal, un Rolls Royce Wraith, în valoare de 400.000 de euro, disponibil doar la comandă. Mașina a rămas însă în Arabia Saudită.

Acesta mai are un Rolls Royce Ghost Series II cu un preț de catalog de 350.000 de euro, mașina lui Reghecampf a făcut furori printre microbiști. Versiunea de lux deținută de antrenor are un motor turbo V12 de 6,6 litri, 563 CP.

Versiunea pe care o are omul de fotbal are 1.400 de leduri instalate pe plafonul interior,  care imită cerul înstelat pe timp de noapte. Automobilul este înmatriculat în Nevada, Statele Unite ale Americii și are scris pe plăcuța de înmatriculare REGHE 1. Acesta este condus de șoferul lui Reghecampf.

Un alt autoturism primit cadou de la șeicii arabi de când era la cârma echipei Al-Hilal este un Ferrari alb, in valoare de 350.000 de euro. Mai întâlnim și un Mercedes SLR, care are un preț de 210.000 de euro.

 

Cu așa un garaj plin de mașini care mai de care, nu putea să lipsească nici classical Mercedes S Class, cu o valoarea aproximativă de 150.000 de euro.

Nici Bentley-ul nu lipsește din lista de mașini al antrenorului român, acesta deține și un model al cunoscutei mărci în valoare de 270.000 de euro, care a fost și el primit cadou de la prinț tot pe vremea când antrena echipa arabă.

Soția antrenorului îî face și ea concurența cu două mașini de la brandul german Mercedes-Benz și anume un Mercedes SLS în valoare de 480.000 de euro și un Mercedes Ml Class în valoare de 70.000 de euro.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente