Acasă reportaje Regina Elisabeta le răspunde lui Meghan și Harry

Regina Elisabeta le răspunde lui Meghan și Harry

Regina Elisabeta a II-a s-a declarat întristată de dificultățile prin care au trecut Meghan Markle și prințul Harry. Cei doi au vorbit despe motivele pentru care au părăsit familia regală, într-un interviu exploziv acordat celebrei Oprah Winfrey. Toată lumea a așteptat cu sufletul la gură reacția Casei Regale a Marii Britanii. Regina a convocat o reuniune de criză la Buckingham, în urma acuzaţiilor făcute de Harry și Meghan.

Regina Elisabeta a II-a i-a asigurat pe prințul Harry și soția sa Meghan de afecțiunea ei și le-a promis că se va ocupa „în privat” de acuzațiile de rasism lansate de cuplu, asigurându-i că le iau„foarte în serios”.

”Întreaga familie este întristată să afle cât de dificili au fost ultimii ani pentru Harry şi Meghan”, a precizat Palatul Buckingham într-un comunicat e presă, precizând faptul că ducii şi fiul lor Archie ”vor fi mereu membri ai familiei foarte iubiţi”. Prin menționarea acuzațiilor de rasism, Regina a confirmat practic unul dintre cele mai șocante elemente ale interviului, în care Meghan a pretins că un membru al familiei regale și-a exprimat îngrijorarea cu privire la cât de întunecat ar putea fi tonul pielii fiului lor Archie, înainte ca acesta să se nască.

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au vorbit, în cadrul programului special „The Oprah Winfrey Show”, despre familia regală şi relaţiile tensionate pe care le-au avut. Mai mult, aceștia au făcut acuzaţii de rasism, care nu îi implică pe regina Elisabeta a II-a şi pe prinţul Philip. Harry a mărturisit că relaţia cu tatăl lui, prinţul Charles, s-a deteriorat.

De ce a așteptat Regina atât de mult să le răspundă lui Meghan și lui Harry

Regina este întotdeauna calmă în fața unei crize și nu se lasă grăbită să de-a un răspuns pripit, scrie Daily Star. Agenții regali și echipa de PR vor fi petrecut ore întregi în întâlniri formulând cea mai bună abordare, iar declarația de marți (9 martie) a venit la mai mult de o zi și jumătate după ce interviul a fost difuzat în SUA. Dar se înțelege, de asemenea, că au vrut să aștepte până când publicul britanic a văzut difuzarea interviului pe ITV. O declarație înainte de difuzare ar fi putut face ca palatul să fie acuzat că a încercat să controleze narațiunea și să o împiedice pe Meghan să-și „spună adevărul”, așa cum ar spune Oprah Winfrey.

- Advertisment -

Cele mai populare

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări. Potrivit anunțului sunt scoase la concurs 4 posturi. Se caută...

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din...

Avocatul Poporului revine la Satu Mare

După o pauză lungă de aproximativ un an, cauzată de pandemia de coronavirus, reprezentanții instituției Avocatul Poporului revin la Satu Mare. Cancelaria...

Bancnote false de 100 RON plasate pe piața sătmăreană. Infractorii au fost rețiunți de procurori

Județul Satu Mare s-a aflat din nou în atenția procurorilor DIICOT. În cursul zilei de joi, 17 iunie...

Comentarii recente