miercuri, iunie 7, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareRestricții de circulație în Satu Mare de Zilele Orașului

Restricții de circulație în Satu Mare de Zilele Orașului

drum inchis

Jandarmii sătmăreni vor fi din nou la datorie și de Zilele Orașului Satu Mare pentru a le asigura cetățenilor județului Satu Mare un climat optim de ordine și siguranță publică.

În vizorul instituției se vor afla toate manifestările care se vor desfășura în spațiul public, iar jandarmii vor acționa pentru sprijinirea celor care solicită ajutor, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și a actelor de violență, precum și pentru identificarea și tragerea la răspundere a celor care încalcă legea. Totodată, echipajele de jandarmerie vor executa, activități de patrulare în zonele și arterele intens circulate, în zonele de agrement, cluburi, discoteci și terase și vor fi în măsură să intervină de urgență pentru a preveni sau combate, la nevoie, incidentele la adresa ordinii și liniștii publice. Astfel, jandarmii vor fi prezenți și vor asigura desfășurarea în condiții de sigurață publică a următoarelor evenimente;

De vineri până duminică, (26-28 mai) jandarmii sătmăreni cu sprijinul Grupării Mobile Cluj vor asigura ordinea publică pe timpul desfășurării Zilelor municipiului Satu Mare, perioadă în care se va bloca accesul auto în sensul giratoriu din Piața Libertății, circulația fiind direcționată pe străzile adiacente.

Sâmbătă 28 mai, în intervalul orar 10.00-12.00 se va desfășura Crosul Tinereteului 2016 fiind blocate pentru buna desfășurare a acestuia următoarele străzi: b-dul Transilvania, str. Mircea cel Bătrân, Micu Klein, Mihai Eminescu, Gheorghe Lazăr, B-dul 1 Decembrie 1918, B- dul Vasile Lucaciu, Piata Romana.

Pe timpul în care străzile vor fi blocate, circulația autobuzelor se va face după rutele stabilite de SC Transurban SA.

Tuturor participanților la manifestările de orice natură organizate în această perioadă le reamintim să nu depășească limitele decenței comportamentale, să evite consumul excesiv de alcool, să supravegheze îndeaproape comportamentul copiilor, să acorde o atenție sporită modului de păstrare și asigurare a bunurilor și obiectelor personale și să semnaleze prompt forțelor de ordine orice comportament contrar normelor legale de conviețuire socială sau bunelor moravuri.

Reamintim cetățenilor că pot apela cu încredere, în orice situație, la ajutorul jandarmilor prezenți la evenimentele publice și că intervenția acestora poate fi solicitată și prin apelarea numărului unic de urgențe – 112.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente