vineri, mai 31, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareRețea de droguri destructurată de poliție

Rețea de droguri destructurată de poliție

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Satu Mare și ai Direcției Operațiuni Speciale, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au efectuat 14 percheziții la locuințele membrilor a două grupări infracționale specializate în trafic și consum ilicit de droguri.

La data de 14 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, au efectuat 14 perchiziții domiciliare în județele Satu Mare, Sălaj, Maramureș.

Perchezițiile au vizat destructurarea a două grupări de criminalitate organizată specializate în comiterea infracțiunilor de trafic și consum ilicit de droguri.

În cadrul acțiunii au fost descoperite diverse cantități de materie vegetală, substanțe pulverulente și substanțe psihoactive, precum și ustensilele de preparat și porționat droguri, grindere, cântare etc.

10 persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 46 de ani, au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, structurilor de combaterea crimei organizate din Sălaj și Maramureș, precum și jandarmi și polițiști de frontieră.

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate a Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente