sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăSportLocalRevoluție la Dinamo. Țălnar, demis!

Revoluție la Dinamo. Țălnar, demis!

dinamo vasluiIonuț Negoiță l-a demis în direct pe antrenorul Cornel Țălnar după victoria de la Galați, scor 1-0 cu Oțelul.

Dinamo s-a impus la limită în ultima etapă a sezonului în Liga I, printr-un gol marcat de Axente, în partea secundă a meciului. Cu toate acestea, ”câinii roșii” vor absenta din cupele europene în stagiunea viitoare, urmând să încheie doar pe locul șase în ierarhia campionatului României.

După meci, patronul Ionuț Negoiță a anunțat că va renunța la serviciile lui Cornel Țălnar.

„Îmi doream să ajungem în Europa, luasem licența, dar aveam nevoie și de ceva stabilitate. Nu era imposibil de atins acest obiectiv, dar era foarte greu. Eu fac tot ce pot pentru a obține un anumit lucru. Dacă iese, bine, dacă nu, mergem mai departe. Ne concentrăm pe ce avem de făcut în continuare”, a spus Negoiță la Digisport.

Negoiță, care a preluat în urmă cu doar câteva luni conducerea clubului din Ștefan cel Mare, i-a acuzat pe Cornel Țălnar și pe Cornel Dinu că au încins fără motiv atmosfera în cadrul clubului.

”Antrenorul mai rău a aruncat vina pe jucători. Antrenorul i-a întors împotriva patronului. Ați văzut, Rednic a fost demis, deși a terminat pe locuri de cupe europene, doar pentru că a făcut câteva greșeli. Eu am avut prea multă răbdare. Începând din această seară, despre Cornel Țălnar vorbim ca despre fostul antrenor al lui Dinamo. Discută strategia lui Dinamo pe la baruri. Nu se poate așa ceva, este vorba despre lipsă de profesionalism. Eu îmi văd de treaba mea, voi veni cu persoane noi, voi veni cu legende noi, cum e Dudu Georgescu, cel mai mare fotbalist, care are și caracter. Toți cei care au avut o contribuție importantă în conducerea lui Dinamo și-au arătat valoarea până acum. Trebuie să-i las și pe alți, să văd ce pot și ce știu. Sunt multe legende, Dudu Georgescu este o legendă mult mai importantă decât domnul Dinu, adică are performanțe mult mai mari”, a mai spus Negoiță.

Printre posibilii succesori ai lui Cornel Țălnar pe banca tehnică a dinamoviștilor este Petre Grigoraș, omul care a avut rezultate bune atât cu Oțelul Galați, cât și cu Pandurii Târgu Jiu. Grigoraș este, în prezent, liber de contract.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente