duminică, mai 26, 2024
AcasăLocaleJucatoarele de la CS ADEP au fost felicitate de primar pentru victoria...

Jucatoarele de la CS ADEP au fost felicitate de primar pentru victoria obtinuta

premiere sportivi (1)Astăzi, 29 mai în cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Satu Mare a felicitat echipa de volei CS ADEP-LPS pentru titlul de calificare.

În urmă cu câteva zile, la București, s-a desfășurat turneul final de volei la categoria, fete sub 14 ani.

Foarte bine pregătite, cu un joc modern, spectaculos, CS ADEP-LPS a dominat turneul și un urma rezultatelor obținute au câștigat titlul de campioană națională a României la această categorie. Un succes uriaș, un succes care a adus Sătmarului primul titlu național din istoria voleiului.

În urma evoluțiilor 4 jucătoare au fost selecționate  pentru echipa națonală: Andreea Maxim, Alexandra Molnar, Natalia Preda și Adriana Matei. Alături de ele au mai evoluat în echipa sătmăreană Denisa Năstruț, Roxana Izvoranu, Tania Opriș, Natalia Acs. Iar alături de fete trebuie consemnat numele lui Adrian Pricop, garantul succeselor voleibalistelor sătmărene.premiere sportivi (3)

Tot în cadrul conferinței, primarul a declarat că nu va mai aloca atâția bani pentru echipa de baschet  “trebuie să limităm fondurile pentru echipă, să nu mai avem jucătoare străine, să ne bazăm doar pe jucătoarele din Satu Mare”

Acuma  vom vedea dacă sătmărenilor le va convenii, după ce de atâta timp unii s-au chinuit să aducă echipa în divizia A, să vină alții si pe criterii politice să distrugă totul, pentru că trebuie șa fim conștienți, fără o bună finanțare echipa nu are nici o șansă.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente