marți, iulie 16, 2024
AcasăEducatie&CulturaRezultate frumoase pentru elevii sătmăreni la Olimpiada Satelor din Transilvania

Rezultate frumoase pentru elevii sătmăreni la Olimpiada Satelor din Transilvania

În perioada 10-11 iunie 2013, elevii sătmăreni au participat la Cluj Napoca la Olimpiada Satelor din Transilvania, etapa interjudețeană, concurs de matematică pentru elevii din mediul rural din clasele a IV-a și a VIII-a.

Selecția lotului pentru această etapă a avut loc prin organizarea unei etape județene în cadrul evenimentului intitulat Zilele Matematicii Sătmărene în urma căreia au fost selectați 15 elevi – câte trei pentru fiecare din clasele a IV-a – a VIII-a.

1

Lotul a plecat la Cluj Napoca la data de 10 iunie, însoțit de doamna inspector de matematică, prof. dr. Doina Muntean și doi profesori, Ionela Pop de la Școala Gimnazială Culciu Mare și Gheorghe Moldovan de la Școala Gimnazială „George Coșbuc” Medieșu Aurit. După două zile care au implicat pe lângă concursul propriu-zis și o serie de activități și surprize din partea organizatorilor lotul județului nostru s-a întors cu un număr frumos de distincții după cum urmează:

Patru mențiuni

La clasa a V-a: Zvunka Lorena Maria, Școala Gimnazială Odoreu, profesor Pal Dana, Oșan Mihai, Școala Gimnazială Culciu Mare, profesor Pop Ionela

La clasa a VI-a: Roatiș Andrea, Școala Gimnazială Doba, profesor Danci Natalia

Hendre Cristina, Școala Gimnazială „George Coșbuc” Medieșu Aurit, Iojib, profesor Nicoară Anamaria

Două premii trei, astfel: La clasa a VI-a: Zele Mădălina, Școala Gimnazială „George Coșbuc” Medieșu Aurit, Iojib, profesor Nicoară Anamaria

La clasa a VIII-a: Rusz Maria, Școala Gimnazială „George Coșbuc” Medieșu Aurit, profesor Moldovan Gheorghe

2

Două premii întâi, astfel:

La clasa a IV-a: Coroian David, Școala Gimnazială „George Coșbuc” Medieșu Aurit, învățătoare Moldovan Iuliana

La clasa a VIII-a: Pop Diana Patricia, Școala Gimnazială „George Coșbuc” Medieșu Aurit, profesor Moldovan Gheorghe.

De asemenea, trofeul concursului a fost adus în Satu Mare de către elevul Coroian David a cărui lucrare  a fost notată cu punctajul maxim, 100. Elevii au fost premiați cu diplome, medalii și premii în bani. Felicitări elevilor care au reprezentat județul Satu Mare!

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente