Acasă Locale Ziua Eroilor va fi cinstită cum se cuvine la Satu Mare și...

Ziua Eroilor va fi cinstită cum se cuvine la Satu Mare și Carei

ziua eroilorÎn municipiile Satu Mare și Carei vor avea loc miercuri, 13 iunie manifestări dedicate marcării Zilei Eroilor Neamului.

În organizarea Instituției Prefectului, Consiliului Județean, Primăriei municipiului Satu Mare și Garnizoanei Satu Mare, în data de 13 iunie, pentru a marca Ziua Eroilor Neamului, se vor desfășura manifestări după următorul program:
-orele 12,00- Placa comemorativă dedicată eroilor Revoluție din Decembrie 1989, amplasată pe Palatul Administrativ- moment de reculegere și cinstire a memoriei eroilor martiri;
-orele 12.30- Cimitirul Eroilor- parastas în memoria eroilor,  depuneri de coroane;
-orele 13.30- Monumentul Ostașului Român – intonarea Imnului de Stat, parastas, alocuțiuni, depuneri de coroane, defilarea gărzii de onoare constituită cu ocazia Zilei Eroilor.

Organizatorii adresează invitația directorilor de instituții publice, reprezentanților partidelor politice, patronatelor, sindicatelor, cultelor, unităților de învățământ și tuturor locuitorilor muncipiului și județului Satu Mare de a participa la aceste manifestări.

Direcția de Cultură a municipiului Carei invită joi, 13 iunie 2013, cu începere de la ora 12.00 la Monumentul Ostașului Român toate organizațiile, instituțiile publice, partidele politice, instituțiile de învățământ și cetățenii municipiului la evenimentele dedicate Zilei Eroilor la Carei, unde va avea loc un parastas de pomenire a eroilor neamului și depuneri de coroane și flori în memoria acestora.

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente