marți, mai 28, 2024
AcasăsusRobert Sighiartău, votat de BPN-PNL pentru șefia Consiliul Județean Bistrița

Robert Sighiartău, votat de BPN-PNL pentru șefia Consiliul Județean Bistrița

După două mandate în Parlamentul României, Robert Sighiartău intră oficial în lupta pentru fotoliu de președinte al Consiliului Județean Bistrița – Năsăud. Acesta a fost votat în unanimitate de Biroul Permanent Național al PNL.

În lupta pentru fotoliul de președinte al Consiliului Județean Bistrița – Năsăud a intrat oficial și Robert Sighiartău. Actualul deputat liberal a fost votat în unanimitate de Biroul Permanent Național al PNL, fiind astfel validat ca reprezentant al partidului pentru alegerile județene.

Zilele viitoare urmează ca Robert Sighiartău să își depună candidatura la Biroul Electoral. Acesta a fost deputat de Bistrița – Năsăud timp de două mandate la rând. Decizia de a renunța la Parlament a venit în urma analizei situației județului din care provine.

”A fost o decizie grea, dar văzând cât de multe probleme are încă județul meu, nu pot să stau nepăsător! Împreună cu voi facem echipă, discutăm despre probleme, soluții și viitorul județului!” a declarat Robert Sighiartău la anunțarea oficială a candidaturii.

Robert Sighiartău este membru în Comisia pentru buget, finanțe și bănci. În cele două mandate de deputat a fost co-semnator a 60 de propuneri legislative, din care 5 au devenit legi.

Una dintre cele mai cunoscute reușite ale sale din funcția de deputat este cea de majorare a alocației copiilor în 2019 și ulterior, indexarea acesteia cu rata inflației.

Totodată, Robert Sighiartău a fost inițiatorul propunerii legislative de eliminare a supraaccizei la carburanți și a supraimpozitării contractelor part-time.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente