joi, februarie 29, 2024
AcasăLocaleRobert Visoiu, obiectiv: PODIUM la NURBURGRING

Robert Visoiu, obiectiv: PODIUM la NURBURGRING

Dupa o prima parte a sezonului foarte reusita, in care Robert Visoiu a reusit doua victorii de etapa in seria GP3, romanul revine la volan in acest weekend. De aceasta data Robert va pilota in cea de-a doua competitie in care participa in 2013: seria Auto GP.

Prima cursa dupa pauza de vara va avea loc in Germania, pe circuitul Nurburgring si va conta pentru cea de-a sasea mansa a seriei Auto GP, in care Robert ocupa in acest moment pozitia a 11-a a clasamentului general, cu 34 de puncte. In acest weekend competitia Auto GP va imparti circuitul cu DTM-ul, una dintre cele mai importante competitii ale sportului cu motor la nivel mondial.

Referitor la revenire pe circuitul de la Nurburging, pe care Robert a mai concurat o data in acest sezon, pilotul Team Ghinzani declara: „Imi place mult pista din Germania! Alternanta intre virajele rapide si cele lente da o senzatie deosebita si ma simt cu adevarat in largul meu aici. Din nefericire, spre deosebire de cursele din seria GP3 in aceest weekend organizatorii au decis sa folosim varianta mai scurta a pistei, din cauza ca aceasta este cea agreata de DTM. Desi absenta din aceasta configuratie a pistei a catorva viraje rapide, coroborat cu anvelopele mai putin eficiente din acest campionat vor contribui la scaderea mediei de viteza, sunt sigur ca va fi foarte interesant! Voi incerca sa punctez cat mai bine si sa urc pe podium”.
Cursele Auto GP din acest weekend vor avea loc sambata si duminica, insa telespectatorii din Romania vor putea urmari in direct pe EuroSport doar cursa de duminica, la ora 10, ora Romaniei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente