Acasă Sport Local România a luat locul trei în Rio de Janeiro la spadă

România a luat locul trei în Rio de Janeiro la spadă

amaliaspadarioLa sfârșitul săptămânii care tocmai a trecut a avut loc Cupa Mondială la Rio de Janeiro la spadă feminin-seniori.În 18 mai a avut loc proba individuală la care au participat patru sportive din România printre care și Amalia Tătăran de la CS Satu Mare.În clasamentul final sportivele noastre au obținut următoarele locuri: Ana Maria Brânză – locul 5, Maria Udrea – locul 23, Simona Pop – locul 29 iar Amalia Tătăran a terminat pe locul 58 din totalul de 117 sportive.


În ziua a doua s-a tras pe echipe, iar cele patru românce au reușit un rezultat foarte bun, au luat medalia de bronz din totalul de 16 echipe. Astfel, în tabloul de 16 România a trecut de Brazilia cu 45-24, mai apoi de Italia într-o întâlnire strânsă, scor final 34-33. A urmat confruntarea cu Ucraina pe care sportivele din România au pierdut-o cu 38-36. Astfel, ratând intrarea în finală, România a jucat pentru medalia de bronz cu echipa Suediei. Fetele antrenorului Dan Podeanu au câștigat cu 45-35.

Într-un final, medalia de aur a fost luată de spadasinele din China, iar cea de argint de Ucraina.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente