29.8 C
New York City
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăLocaleNationaleRomânia, Bulgaria și Grecia adoptă măsuri pentru apărare

România, Bulgaria și Grecia adoptă măsuri pentru apărare

armata

Miniștrii Apărării din România, Bulgaria și Grecia au convenit ca statele lor să ia măsuri concrete pentru a spori cooperarea în acest domeniu, în urma unei întâlniri care a avut loc la Luxemburg, informează Novinite.com.

Întâlnirea a fost organizată la inițiativa ministrului bulgar al Apărării, Nikolai Nenchev, iar la discuții au mai participat ministrul român al Apărării, Mihnea Motoc și omologul său grec, Panos Kammenos.

În timpul reuniunii, care a avut loc în cadrul Consiliului pentru Afaceri Externe ale UE, miniștrii Apărării din cele trei state au convenit asupra nevoii de intensificare a cooperării și a comunicării la toate nivelurile, a informat biroul de presă al Ministerului bulgar al Apărării.

Ei au discutat chestiuni privind criza migrației și probleme din cadrul structurii de securitate. Aceștia au mai convenit asupra nevoii unor acțiuni comune în fața fluxului de refugiați.

Fiecare reprezentant al celor trei state și-a exprimat dorința de a se implica mai mult în problemele vecinilor. Aceștia au stabilit că măsuri concrete pentru a spori cooperarea vor fi discutate începând cu săptămâna viitoare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente