joi, aprilie 25, 2024
AcasăsusRomânia este prezentă în Statele Unite ale Americii cu un produs ”vedetă”

România este prezentă în Statele Unite ale Americii cu un produs ”vedetă”

România stă foarte bine la capitolul gastronomie. Țara noastră are câteva produse specifice cu care se poate mândri, inclusiv peste hotare. Unul dintre aceste produse a ajuns pe rafturile supermarketurilor din America, iar americanii sunt cuceriți de el.

România a făcut un pas important în industria alimentară. Unul dintre cele mai iubite și consumate produse de către români a ajuns pe rafturile magazinelor din Statele Unitele ale Americii. Deși a trecut puțin timp de la comercializarea lui peste ocean, americanii sunt de-a dreptul înnebuniți după el.

De acum încolo, salamul de Sibiu Agricola IGP poate fi cumpărat și în Statele Unite ale Americii. Acesta este unul dintre produsele reprezentative pentru România, iar comercializarea lui peste ocean este o adevărată realizare.

Odată cu prezența sa pe rafturile din Statele Unite ale Americii, Salamul de Sibiu Agricola IGP devine primul aliment românesc de origine animală exportat în America. Exporturile de mezeluri din România către America au mai avut loc și în trecut, însă, procesul a fost întrerupt în urmă cu zeci de ani.

Salamul de Sibiu Agricola IGP este unul dintre ”pionerii” produselor pe bază de carne din România. De mai bine de douăzeci de ani, Grupul Agricola pune pe mesele românilor produse de calitate, fabricate local din cele mai bune ingrediente.

Salamul de Sibiu i-a cucerit, deja, pe americani

Reprezentații Grupului Agricola sunt foarte mândri de realizarea lor și de faptul că au pătruns pe vasta piață din Statele Unite Americii. Cu toții au recunoscut că nimic nu ar fi fost posibil fără ambiție și fără o echipă focusată spre succes.

”Acesta este un rezultat de palmares. Primul nu poate fi decât unul! În acest caz, Salamul de Sibiu Agricola, recunoscut la nivel european, a devenit un ambasador autentic pentru piaţa SUA.”, a spus Cristian Călin, manager de comunicare la Grup Agricola, potrivit bacau.net.

Salamul de Sibiu Agricola IGP a trecut cu bine de toate controalele. Drept dovadă, de la începutul acestei săptămâni se află în magazinele din Statele Unite ale Americii. Procesul nu a fost deloc unul simplu, însă reprezentanții au declarat că așteptarea a meritat din plin.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente