Acasă Sport National Romania NEPUTINCIOASA in fata Slovaciei

Romania NEPUTINCIOASA in fata Slovaciei

La meciul cu numărul 84 al lui Victor Pițurca în postura de selecționer al Romaniei, echipa națională a remizat în amicalul cu Slovacia, de pe Arena Naționala, scor 1-1.Cele doua goluri au fost marcate de jucatori care evoluează în campionatul Turciei: Bogdan Stancu (44), respectiv Stanislav Sestak (53).

Romania a facut o prima repriza buna, cu multe actiuni la poarta adversa, la majoritatea din ele fiind implicat si fostul dinamovist, Gabriel Torje, care a si reusit sa marcheze in minutul 22, golul fiind insa anulat pe motiv de offsaid. Insa si slovacii au avut fost periculosi, Sestak, cel care avea sa inscrie si golul egalizator, a reusit sa treaca de doua ori de Latovlevici. In minutul 44 Bogdan Stancu inscrie din doi metri, dupa o centrare venita de la acelas Torje. Acesta avea sa fie si scorul de la pauza.

A doua repriza a fost mai stearsa, singura ocazie notabila a Romaniei fiind un sut a lui Gicu Grozav pe langa poarta adversa. In minutul 56, slovacul Sestak mai trece inca odata de Latovlevici, si stabileste scorul final, 1-1.

- Advertisment -

Cele mai populare

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Interviu Adrian Cozma

1.Cum a decurs campania electorală? Ce credeți că a atras atenția în această campanie? Adrian Cozma: Am făcut o...

Alegători și aligatori

Trebuie să recunoaștem că – cel puțin până acum – campania electorală pentru alegerile locale nu ne-a oferit chestii spectaculoase. Nu am...

PRIMAR DE SOCOND-CORNEA MARE NICOLAE

Varsta : 38 ani Studii : Facultatea de Teologie, specializarea teologie-istorie, Universitatea Oradea          ...

Comentarii recente