Acasă Sport România pierde în Islanda și își ia adio de la EURO

România pierde în Islanda și își ia adio de la EURO

Din păcate reprezentativă națională a României la fotbal, a pierdut joi seară în deplasare meciul din semifinale pentru de la Barajul pentru EURO 2021, în Islanda scor 2 la 1 pentru nordici.

România a început destul de prost partida, și chiar în debutul meciului apărarea noastră a greșit o pasă care i-a pus pe contra atac pe islandezi, însă fără vreun rezultat notabil.

Gylfi Sigurdsson a deschis scorul în minutul 16 pentru islandezi, tot el reușind dubla în minutul 34, atunci când a și stabilit scorul primei reprezie, 2-0 pentru Islanda.

Sigurdsson este cel mai scump component al naționalei nordice, acesta a fost cumpărat de Everton cu 40 de milioane de lire sterline, plus încă 5 milioane în valoare de bonsuri. El este și unul din titularii de baza la echipa antrenată de Carlo Ancelotti, formațe la care s-a transferat de curând și columbianul James Rodriguez. Echipa Everton conduce momenat clasamentul în Premier League.

În partea secundă a jocului, arbitrajul video ne-a ajutat și ne-a oferit un penalty în minutul 63, când Alex Maxim a trasformat fără probleme lovitura de la 11 metri.

Până la fluierul de final al partidei, arbitrul a mai avut ocazia de a acorda penalty pentru România, însă nu a mai dorit să consulte arbirajul video.

Astfel, România a ratat calificarea la Campionatul European reprogramat pentru anul 2021. Pentru tricolorii lui Mirel Rădoi urmează alte două meciuri, în Liga Națiunilor, cu Norvegia și Austria.

Islandezii vor juca finala împotriva vecinilor, Ungaria, cei care i-au bătut pe ceilalți vecini ai noștri, cu scorul de 1 la 3.

„Surpriza de la EURO 2016 este cu un pas mai aproape de revenirea la turneul final, mulţumită ireproşabilului Gylfi Sigurdsson, care în prima repriză a reuşit două goluri de expert.Alexandru Maxim a redus din handicap de la punctul cu var, împotriva cursului jocului, dar naţionala lui Erik Hamren a câştigat confortabil”, se arată pe site-ul UEFA.

- Advertisment -

Cele mai populare

Medicii infectați,fug din spital

Trei cadre medicale infectate cu coronavirus, internate la secția de boli infecțioase a Spitalului Județean din Târgu Jiu, au fugit din unitatea...

USR PLUS sfidează ceremonia de investire

În ultimele zile s-a întâmplat un fenomen ciudat. În mai multe zone ale țării, în număr mare și în unele cazuri în...

Noul Model Tesla trimis către Europa

Tesla Motors a trimis un prim transport către Europa de la fabrica din Shanghai care produce din 2019. Mașinile au fost trimise...

Medicina-forță morală dominantă în controlul societăților

Fostul președinte al Colegiului Medicilor din România, Vasile Astărăstoae, ridică probleme etice importante legate de medicină și actuala pandemie într-un comentariu publicat pe blogul...

Comentarii recente