Acasă Locale Stiri Satu Mare Românii care au amenzi neplătite nu mai beneficiază de reducere la plata...

Românii care au amenzi neplătite nu mai beneficiază de reducere la plata impozitelor

plata-impozite

Românii care se grăbesc să-și achite taxele în primele 3 luni ale anului pentru a beneficia de reducerea de 10% trebuie să se gândească bine dacă nu cumva au amenzi neachitate.

Începând din acest an, nu vei mai putea plăti taxe și impozite dacă ai amenzi neachitate. Orice ban virat primăriilor va acoperi întâi eventualele amenzi și abia apoi impozitele pentru casă sau mașină.

Prevederea a mai existat în legislație înainte de 2012, an în care ordinea de plată a obligațiilor fiscale a fost modificată. Contribuabilii au putut alege până anul trecut ce datorii achită cu prioritate.

Fie că e vorba de amenzile primite de șoferi în trafic sau pentru tulburarea ordinii publice, toate au prioritate în fața plății dărilor către bugetul local.

„E o modificare legislativă binevenită îtrucât ne ajută în recuperarea acestor amenzi care sunt mai dificil de recuperat de obicei decât restul impozitelor”

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente