Acasă Locale Stiri Satu Mare Roni Kecskes din serbia a câștigat competiția „The Stongest Man”

Roni Kecskes din serbia a câștigat competiția „The Stongest Man”

Competiția  a ajuns la ediția a- XIX-a, fiind organizată în cadrul Zilelor Orașului Satu Mare. În competiție s-au înscris 7 sportivi din Ungaria, Slovacia, Serbia si Cehia, iar concursul a fost evaluat de doi arbitri din Slovacia și Ungaria. Cel mai tânăr participant a avut doar 19 ani. La ediția din acest an, România nu a fost reprezentată deoarece sportivul român a suferit o accidentare.

Concurenții au trebuit să își măsoare forța în cadrul primei probe ,în care au avut de tras un camion de 8, 5 tone, pe o distanță de 20 m, toată proba fiind cronometrată. Cel mai rapid sportiv a tras după el camionul într-un timp record, 26 de secunde. În cadrul celei de-a doua probă, sportivii au avut de dus în spate o greutate de 350 kg pe o distanță de 20 metri, contracronometru.

Cea de-a treia probă a presupus ridicări a unor bile mari din beton cu o greutate cuprinsă între 110 kg și 160 kg pe care sportivii au trebuit să le așeze pe un stativ înalt de 1.2 metri. Și această probă a fost câștigată sportivul care a terminat proba în cel mai scurt timp. Cea de-a patra probă a constat în ridicarea unei mașini Dacia Logan. Autoturismul a fost parcat cu rotile din spate pe un stativ, iar concurenții au trebuit sa o ridice de cât mai multe ori într-un minut jumate.

Ultima proba s-a numit Ciocanul lui Thor, sportivii fiind provocați să ridice două ciocane de 12 kg fiecare, ținând bratele întinse lateral. Sportivul care a reușit să țină mai mult bratele ridicate a câștigat proba.

Rezultatele competiției au fost următoarele:

locul I – Roni Kecskes (Serbia)
locul II – Juhasz Peter (Ungaria)
locul III – Endrei Zsolt (Ungaria)
Competiția a fosrt organizată de Clubul Sportiv Big Security, în parteneriat cu Primăria Municpiului Satu Mare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente