Acasă Locale Roxana Constantin a castigat titlul de Miss Satu Mare 2013

Roxana Constantin a castigat titlul de Miss Satu Mare 2013

miss-satu-mare2013Sâmbătă, 1 iunie a avut loc bătălia pentru titlul de miss Satu Mare, în competiție s-au înscris opt fete.

Cu toate că ploaia a cam dat puțin meste cap mersul normal al lucrurilor, sătmărenii au venit în număr mare pentru a asista la show-ul de frumusețe. În urma evoluției fetelor, juriul a desemant-o pe Roxana Constantin ca fiind cea mai frumoasă sătmăreancă a ediției din acest an a „Zilelor Orașului Satu Mare”.

Primarul municipiului Satu Mare, fiind și membru al juriului, declară că nu a avut o sarcină tocmai ușoară în a desemna cea mai frumoasă sătmăreancă. Cele opt tinere au avut de trecut de trei probe și anume: prezentarea unei ținute de zi, a unei ținute de seară și … atracția show-ului, concurentele au trebuit să urce pe scenă în costume de baie.

Locul doi a fost obținut de Alexandra Filimon iar locul III de Roxana Gavrău. Totodată, au fost acordate și premii de popularitate. Astfel, Ioana Tofei a câștigat premiul de popularitate din partea satumareonline, iar Szintia Mailat, premiul de popularitate din partea smtv.ro.

Concurentele au fost felicitate și de președintele Consiliului Județean , Adreian Ștef, si de  primarul Dorel Coica pentru prestați.miss-satu-mare (1)miss-satu-mare (2)miss-satu-mare (3)miss-satu-mare (4)miss-satu-mare (5)

- Advertisment -

Cele mai populare

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Ce vreme îi așteaptă pe sătmăreni în perioada următoare

Vremea va rămâne închisă, cu șanse de precipitații, și în weekend și pe parcursul săptămânii viitoare. Temperaturile vor începe și ele să...

Comentarii recente