duminică, mai 26, 2024
AcasăLocaleRoxana Constantin a castigat titlul de Miss Satu Mare 2013

Roxana Constantin a castigat titlul de Miss Satu Mare 2013

miss-satu-mare2013Sâmbătă, 1 iunie a avut loc bătălia pentru titlul de miss Satu Mare, în competiție s-au înscris opt fete.

Cu toate că ploaia a cam dat puțin meste cap mersul normal al lucrurilor, sătmărenii au venit în număr mare pentru a asista la show-ul de frumusețe. În urma evoluției fetelor, juriul a desemant-o pe Roxana Constantin ca fiind cea mai frumoasă sătmăreancă a ediției din acest an a „Zilelor Orașului Satu Mare”.

Primarul municipiului Satu Mare, fiind și membru al juriului, declară că nu a avut o sarcină tocmai ușoară în a desemna cea mai frumoasă sătmăreancă. Cele opt tinere au avut de trecut de trei probe și anume: prezentarea unei ținute de zi, a unei ținute de seară și … atracția show-ului, concurentele au trebuit să urce pe scenă în costume de baie.

Locul doi a fost obținut de Alexandra Filimon iar locul III de Roxana Gavrău. Totodată, au fost acordate și premii de popularitate. Astfel, Ioana Tofei a câștigat premiul de popularitate din partea satumareonline, iar Szintia Mailat, premiul de popularitate din partea smtv.ro.

Concurentele au fost felicitate și de președintele Consiliului Județean , Adreian Ștef, si de  primarul Dorel Coica pentru prestați.miss-satu-mare (1)miss-satu-mare (2)miss-satu-mare (3)miss-satu-mare (4)miss-satu-mare (5)

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente