marți, februarie 27, 2024
AcasăLocaleRromii din Satu Mare prefera sa invete la Colegiul Economic „Gheorghe Dragoș”

Rromii din Satu Mare prefera sa invete la Colegiul Economic „Gheorghe Dragoș”

scoalaÎn data de 09.07.2013, conform Metodologiei de organizare și desfășurare a admiterii în învățământul liceal pentru anul școlar 2013/2014 și a calendarului de admitere, s-a organizat la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, sala Multimedia, ședința publică de repartizare a candidaților pe locurile speciale pentru rromi.

S-au înscris un număr de 48 de candidați, s-au prezentat toți cei 48, care au fost repartizați pe baza mediei de admitere și opțiunilor solicitate.

Cele mai solicitate licee au fost Colegiul Economic „Gheorghe Dragoș” și liceele tehnologice din județ. De asemenea, au fost solicitări și pentru locurile alocate în cadrul colegiilor naționale pe filieră teoretică atât la secția română cât și la secția maghiară.

La ședința publică au participat, pe lângă reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare, din partea Prefecturii d-na consilier Bondrea Rozalia, din partea Partidei Rromilor dl. președinte Horvath Ignac, referenți de la primăriile din localități, diriginții, profesorii elevilor, părinți.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente