Acasă Locale S-a arucat de la etaj

S-a arucat de la etaj

aruncat de la etajIn data de 23.07.2013, în jurul orelor 11,40, am fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, despre faptul că  o persoană de sex feminin a căzut de la etajul 4 al unui bloc  situat pe str. Ganea din municipiul Satu Mare.

In urma cercetării la fața locului s-a constat că  G. Aurica de 54 ani, din Satu Mare, str. Ganea, în timp ce se afla în locuința sa, s-a aruncat pe geam, de la o distanță de  aproximativ 10 m cazând pe prelata unei  terase. Femeia a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente