Acasă Locale S-a închis Piața de Vechituri din Satu Mare

S-a închis Piața de Vechituri din Satu Mare

Piața de Vechituri din municipiul Satu Mare s-a închis temporar. Primăria municipiului Satu Mare a emis o înștiințare prin care informează locuitorii municipiului că activitatea Pieței de Vechituri va fi suspendată începând cu data de 26 iulie a.c.

Închiderea este justificată, și anume efectuarea unor lucrările de reparații care vor fi finalizate până la sfârșitul lunii septembrie a.c.

Primăria Satu Mare și Apaserv vor demara începând cu 1 august 2021 lucrările de modernizare a Pieței de Vechituri, care sunt preconizate a se finaliza până în 30 septembrie 2021. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, activitatea în incinta Pieței de Vechituri se suspendă începând cu 26.07.2021.Pe tot parcursul executării lucrărilor, Piața de Vechituri NU se mută într-o altă locație. Precizăm că organizarea unor piețe private pe terenuri proprietate privată se poate face doar cu condiția autorizării acesteia în prealabil. În acest moment, în municipiul Satu Mare nu există autorizată nici o piață privată pentru comercializare produse alimentare, animale sau produse industriale”, a transmis Primăria municipiului Satu Mare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Grup infracțional destructurat. Vindeau droguri și în zona liceelor

În cursul zilei de astăzi, în județul Satu Mare și Bihor, au fost efectuate 30 de percheziții domiciliare....

A fost răpus de Covid la cei 100 de ani

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 15761 îmbolnăviri, 14032 vindecări și 450 decese cauzate de coronavirus....

Sute de telefoane și laptopuri confiscate în Vama Peta

În cursul zilei de sâmbătă, 25 septembrie, un tânăr din Suceava s-a prezentat în...

Adrian Cozma – ales în funcția de vicepreședinte al Partidului Național Liberal

Consiliul Naţional al Partidului Național Liberal s-a reunit duminică, 26 septembrie, la Romexpo, pentru alegerea celorlalte funcţii de...

Comentarii recente