joi, februarie 9, 2023
AcasăLocaleNationaleUn tânăr de 26 de ani are nevoie de ajutorul nostru

Un tânăr de 26 de ani are nevoie de ajutorul nostru

Un tânăr din Timișoara are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea trece mai ușor peste suferința în care se află. Încă din copilărie, tânărul ajuns acum la 26 de ani, suferă de distrofie musculară, o boală care nu are tratament dar care poate fi ameliorată prin administrarea unor tratamente. Aceste tratamente costă, iar cei ce au în familie ori în anturaj astfel de cazuri, știu că aceste tratamente, în timp, nu mai pot fi susținute din bugetul familiilor implicate. În acest context nu mai rămâne nimic de făcut, decât să apelăm la oamenii care sunt dispuși să ofere și altora din puținul lor.

”Dragi prieteni, vă salut cu drag! Pentru cine nu mă știe, sunt Alin Belbe, am 26 ani și sunt un tânăr din Timișoara. De cand eram copil, am fost diagnosticat cu o boală rară: distrofie musculară, care, din păcate, în acest moment nu are tratament.
Pe scurt, din ADN-ul meu lipsește un segment de informație, care ar trebui să producă distrofina, o proteină care leagă mușchii.

Pe zi ce trece, mușchii din corp se degenerează. Cum ziceam, nu există tratament, dar există o terapie cu celule stem, care ajută în acest moment pacienții cu distrofie musculară. Celulele stem sunt injectate în mușchi, și cu ajutorul altor terapii, ele sunt ajutate să preia funcția organului unde sunt injectate, în cazul meu, în mușchi.
Rezultatele celor care au făcut acest tratament sunt extraordinare. Acest tratament este singurul care mă poate menține în viață și îmi poate menține mușchii.

În prezent starea mea de sănătate este foarte afectată, mușchii respiratori sunt afectați și mai funcționează 27% din forța respiratorie. Folosesc aparat de respirat în timpul somnului deoarece mușchii mei respiratori au momente în care se opresc și aparatul de respirat îmi ajută mușchii să respire iar pe zi ce trece mușchii și corpul este tot mai slabit. Am nevoie de ajutorul vostru pentru a putea face Terapia cu celule Stem.

Am luat legătura cu clinica din Thailanda, am trimis dosarul medical, am fost acceptat pentru Terapia cu Celule Stem. Costul Tratamentului este de 30.000 de euro.
Eu și familia mea am făcut tot ce ne stă în putință, am strâns o parte din sumă dar suntem constrânși să cerem ajutorul prietenilor, pentru a puteam ajunge cât mai repede la tratament”, transmite Alin Belbe.


Donațiile se pot face în următoarele conturi:

CONT ÎN LEI:
IBAN: RO24 RNCB 0249 1619 7336 0001
COD SWIFT (BIC): RNCBROBU

CONT ÎN EURO:
IBAN: RO67 RNCB 0249 1619 7336 0003
COD SWIFT (BIC): RNCBROBU

REVOLUT:
TITULAR: Ioan Alin Belbe
IBAN LEI : RO45 BREL 0005 5063 3605 0100
IBAN ORICE MONEDĂ: LT83 3250 0978 3259 3322
Număr de telefon REVOLUT: 0740396834 COD SWIFT (BIC): REVOLT21
PAYPAL: https://www.paypal.me/alinbelbe

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente