Acasă sus S-au dat in folosinta 18 km de pista pentru biciclisti pe dig

S-au dat in folosinta 18 km de pista pentru biciclisti pe dig

Miercuri, 28 august a avut loc recepția la terminarea lucrărilor de execuție a Pistei de bicicliști de pe digul Someșului.

S-a întrunit comisia de recepție a lucrărilor a cărei președinte este primarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel și s-a încheiat procesul verbal.

Lucrările de asfaltare la cei 18 km de pistă au fost executate conform proiectului tehnic cu următoarea observație:

,,Deplasările generale ale corpului digului se datorează naturii terenului din umplutură, umflăturilor și contracțiilor pământului precum și infiltrațiilor de apă. Acestea au condus, conduc și vor conduce la apariția fisurilor în patul pistei și propagarea lor către suprafața stratului de uzură, defecțiuni care vor fi remediate în momentul apariției.”

Perioada de garanție a lucrărilor este de patru ani.

Primarul Dorel Coica a cerut imperativ firmelor executante să intervină prompt ori de cîte ori e nevoie pentru remedierea rapidă a posibilelor fisuri în asfalt.

 

La recepția lucrărilor au fost prezenți și reprezentanții Administrației Naționale a Apele Române, Direcția Apelor Someș-Tisa, Sistemul de Gospodărire a Apelor Satu Mare, executantul SC Samcif SA și SC Vakond SRL, proiectantul SC Ronourban Oradea .

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente