sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăsusS-au dat in folosinta 18 km de pista pentru biciclisti pe dig

S-au dat in folosinta 18 km de pista pentru biciclisti pe dig

Miercuri, 28 august a avut loc recepția la terminarea lucrărilor de execuție a Pistei de bicicliști de pe digul Someșului.

S-a întrunit comisia de recepție a lucrărilor a cărei președinte este primarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel și s-a încheiat procesul verbal.

Lucrările de asfaltare la cei 18 km de pistă au fost executate conform proiectului tehnic cu următoarea observație:

,,Deplasările generale ale corpului digului se datorează naturii terenului din umplutură, umflăturilor și contracțiilor pământului precum și infiltrațiilor de apă. Acestea au condus, conduc și vor conduce la apariția fisurilor în patul pistei și propagarea lor către suprafața stratului de uzură, defecțiuni care vor fi remediate în momentul apariției.”

Perioada de garanție a lucrărilor este de patru ani.

Primarul Dorel Coica a cerut imperativ firmelor executante să intervină prompt ori de cîte ori e nevoie pentru remedierea rapidă a posibilelor fisuri în asfalt.

 

La recepția lucrărilor au fost prezenți și reprezentanții Administrației Naționale a Apele Române, Direcția Apelor Someș-Tisa, Sistemul de Gospodărire a Apelor Satu Mare, executantul SC Samcif SA și SC Vakond SRL, proiectantul SC Ronourban Oradea .

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente