Acasă Locale S-au receptionat o parte din lucrarile la tronsonul Satu Mare - Medies

S-au receptionat o parte din lucrarile la tronsonul Satu Mare – Medies

Ieri, 16 august au fost receptionate lucrările de reabilitare a tronsonului de drum Satu Mare-Medieș-Apa care au ajuns la Odoreu. La recepționare a participat, primarul Odoreului, Dumitru Pop care a mulțumit conducerii Consiliului Județean,  prefectul județului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, președintele CJ Adrian Ștef, vicepreședintele aceleiași instituții, Mircea Govor, deputatul USL, Ovidiu Silaghi, primarul comunei Medieșu Aurit, Silviu Zetea, consilieri locali din Odoreu dar și locuitori ai comunei.

În semn de bun venit oficialitățile au fost servite cu tradiționala pâine și sare după care un sobor de preoți a oficiat o scurta slujba.

În luarea de cuvânt Ștef a declarat că fără sprijinul ministrului Silaghi investiția la acel tronson de drum nu s-ar fi putut realiza nici în decursul a două mandate. „Mă bucur de acest sprijin deoarece drumul Satu Mare-Odoreu-Medieș-Apa este un drum strategic pentru județul Satu Mare dar și pentru România”.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente