Acasă sus S-au semnat încă trei contracte de reabilitare termică a unor blocuri

S-au semnat încă trei contracte de reabilitare termică a unor blocuri

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel a semnat astăzi, 3 contracte de execuție lucrări prin care se vor reabilita termic încă 386 de apartamente.

 – „ Creșterea performanței energetice la blocurile de locuințe din centrul vechi „ prin care se vor reabilita 154 apartamente situate pe bulevardul Vasile Lucaciu nr.2, bl.T1, p-ța Vasile Lucaciu nr.2, bl.T2, bulevardul Traian nr.2, bl.2 .

Valoarea contractului este de 1.996.661,73 lei din care aproximativ 60% sunt fonduri Europene, 20% din bugetul local al municipiului și 20% contribuția proprietarului.

Executantul lucrărilor este S.C. Romco System S.R.L.

 – „ Creșterea performanței energetice la blocurile de locuințe din Piața Soarelui„ prin care se vor reabilita 98 de apartamente situate pe Bulevardul Lucian Blaga UU22, UU24, UU26 și bulevardul Independenței UH7.

Valoarea contractului este de 1.383.406,37 lei din care aproximativ 60% sunt fonduri Europene, 20% din bugetul local al municipiului și 20% contribuția proprietarului.

Executantul lucrărilor este S.C. Romco System S.R.L.

 – „ Soluții de eficientizare energetică la blocurile de locuințe” prin care se vor reabilita 134 de aparatamente situate pe bulevardul Octavian Goga bl.10-11, bulevardul Sănătaății K14, bulevardul Transilvania bl.3 ,  strada Zenit nr.1, bl.Z1.

Valoarea contractului este de 1.996.661,73 lei din care aproximativ 60% sunt fonduri Europene, 20% din bugetul local al municipiului și 20% contribuția proprietarului.

Executantul lucrărilor este S.C. Romco System S.R.L

- Advertisment -

Cele mai populare

România feerică

Hotelul e pentru cei care nu se pot lipsi de confort, cortul e pentru aventurieri dar pentru nonconformişti, pentru cei care preferă...

Atac puternic la familia tradițională

Un nou atac la familia tradițională: Comisarul pentru Drepturile Omului din cadrul CEDO declară că ”absența recunoașterii pentru cuplurile de același sex...

Comunicat de presă-Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva

Venind în întâmpinarea celor ce-și vor îndrepta pașii spre Iași pentru a participa la această sărbătoare și ținând cont și de deciziile...

Măsuri extraordinare de desfășurare a alegerilor

Votarea se desfăşoară după anumite reguli de protecţie sanitară impuse de autorităţi în contextul pandemiei, care presupun purtarea măştii, dezinfectarea, dar şi...

Comentarii recente