Acasă Sanatate SABOTAREA IMUNITATII

SABOTAREA IMUNITATII

Deși pare greu de crezut , există anumite alimente pe care le consumăm poate zilnic , dar care nu fac nimic altceva decât să ducă la scăderea imunității.

Care sunt aceste produse ?!

Zaharul

Acest dulce indispensabil nu doar că poate conduce la declanșarea diabetului (în contextul în care este consumat excesiv), dar și la scăderea imunității. Sângele din corpul nostru conține globule albe care sunt menite să lupte împotriva bacteriilor străine și a infecțiilor.

În contextul în care nivelul de zahăr din sînge este ridicat, activitatea globulelor albe încetinește și, prin urmare, și imunitatea corpului.

Cremwursti si mezelurile

Printre alimentele surpriză care distrug imunitatea se numără și cremwurstii și mezelurile , întrucât conțin un nivel bogat de monoglutamat de sodiu. Mai mulți nutriționiști sunt de părere că acestea au efecte negative asupra sistemului imunitar.

Lipsa apei

Un alt aspect foarte important este hidratarea , de accea se recomandă consumul de doi – trei litri de apă în fiecare zi , pentru a te putea menține sănătos si a elimina toxinele acumulate .

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente