Acasă Locale Stiri Satu Mare Primăria face dezinfecție în scările de bloc

Primăria face dezinfecție în scările de bloc

Primăria Municipiului Satu Mare demarează miercuri, 8 aprilie, acțiunea de dezinfecție a scărilor de bloc din municipiul Satu Mare, conform Ordonanței Militare nr. 4 din 29.03.2020. Sunt vizate cele 2091 de scări de bloc de pe raza municipiului Satu Mare.

Astfel, pentru desfășurarea cât mai optimă a acțiunilor de dezinfecție vor fi implicate două echipe care vor acționa concomitent în două zone diferite ale orașului.

O echipă va acționa începând de miercuri în cartierul Micro 16, zona adiacentă străzilor Făgărașului și str. Gellert, în timp ce o altă echipă va acționa simultan în cartierul Carpați II, zona str. Alecu Russo. În următoarea perioadă se va acționa în toate zonele din oraș.

În cadrul acțiunilor vor fi stropite ușile, clanțele, balustradele și spațiile comune din casa scării, cu substanțe dezinfectante avizate de Ministerul Sănătății care NU pun în pericol sănătatea locatarilor.

Pe de altă parte, în fiecare scară de bloc vor și distribuite și amplasate substante dezinfectante care vor putea fi folosite de locatari la intrarea în scara blocului! Tot cu această ocazie pentru a veni în sprijinul sătmărenilor, Primăria va distribui și 50.000 de declarații pe propria răspundere! Acțiunea este finanțată  integral din bugetul local.

Rugăm sătmărenii să să ofere sprijin lucrătorilor ce vor efectua această dezinfecţie pentru a avea acces în scările de bloc!

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente