Acasă Locale Stiri Satu Mare Primăria face dezinfecție în scările de bloc

Primăria face dezinfecție în scările de bloc

Primăria Municipiului Satu Mare demarează miercuri, 8 aprilie, acțiunea de dezinfecție a scărilor de bloc din municipiul Satu Mare, conform Ordonanței Militare nr. 4 din 29.03.2020. Sunt vizate cele 2091 de scări de bloc de pe raza municipiului Satu Mare.

Astfel, pentru desfășurarea cât mai optimă a acțiunilor de dezinfecție vor fi implicate două echipe care vor acționa concomitent în două zone diferite ale orașului.

O echipă va acționa începând de miercuri în cartierul Micro 16, zona adiacentă străzilor Făgărașului și str. Gellert, în timp ce o altă echipă va acționa simultan în cartierul Carpați II, zona str. Alecu Russo. În următoarea perioadă se va acționa în toate zonele din oraș.

În cadrul acțiunilor vor fi stropite ușile, clanțele, balustradele și spațiile comune din casa scării, cu substanțe dezinfectante avizate de Ministerul Sănătății care NU pun în pericol sănătatea locatarilor.

Pe de altă parte, în fiecare scară de bloc vor și distribuite și amplasate substante dezinfectante care vor putea fi folosite de locatari la intrarea în scara blocului! Tot cu această ocazie pentru a veni în sprijinul sătmărenilor, Primăria va distribui și 50.000 de declarații pe propria răspundere! Acțiunea este finanțată  integral din bugetul local.

Rugăm sătmărenii să să ofere sprijin lucrătorilor ce vor efectua această dezinfecţie pentru a avea acces în scările de bloc!

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente