duminică, iulie 21, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareSală arhiplină la teatru pentru ajutorarea lui Carol Erdos

Sală arhiplină la teatru pentru ajutorarea lui Carol Erdos

Duminică, 15 septembrie la Teatrul de Nord a avut loc un spectacol caritabil Titanic Vals, organizat pentru strângerea de fonduri pentru actorul Carol Erdos. Cunoscutul actor și profesor Carol Erdos, cel mai longeviv membru al secției române a Teatrului de Nord, trece prin momente dificile, fiind diagnosticat cu o boală gravă, ce necesită o intervenție urgentă și costisitoare.

Prețul unui bilet a fost de 20 lei, dar generozitatea celor prezenți nu s-a limitat la biletele cumpărate. Uniunea Artiștilor Plastici din Satu Mare a organizat o licitație de tablouri donate de mai mulți pictori sătmăreni. Pe scenă s-a jucat “Titanic Vals” cu Vasile Blaga, Carmen Frățilă, Rora Demeter, Dorina Nemeș, Raluca Mara, Vlad Chico, Tibor Székely, Mihai Alexandru (invitat), Sergiu Tăbăcaru, Stelian Roșian, Radu Botar și Gabriela Dorgai, în regia lui Andrei Mihalache.

În sală au fost  foarte mulți oameni cu suflet mare si dornici să îl ajute pe Carol în aceste momente, costul uni bilet a fost de 20 de lei plus din vânzările tablourilor s-au adunat aproape 15.000 de lei, o sumă impresionantă pentru un asemenea eveniment la Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente