Acasă Cosul cu vipere Mitingul nevinovaților

Mitingul nevinovaților

Dacă tot e la modă să ieși la mitinguri pentru tot soiul de cauze, mai mult sau mai puțin bizare, nu se putea ca urbea noastră de pe Someș să rămână pe dinafară!

Numai organizatroi unor astfel de amnifestații știu cât de greu este să-i urnești pe sătmăreni din case, care mai nou, nu se mai înghesuie nici măcar la concertele „moca”, d-apăi pe la mitinguri dezagreabile!

Dar când se dă semanlul de la Bucale, trebuie făcut ceva, că doar nu degeaba sunt stipendiate tot soiul de ONG-uri, care la drept vorbind, cam freacă menta prin Sătmar, de multă vreme și pe bani și mai mulți!

Un astfel de miting bizar a avut loc la Sătmar și ne referim aici, la primul miting, pentru oprirea investiției cianotice de la Roșia Montană.

Cu chiu cu vai au fost strânși câțiva prunci, numai că ăștia nu prea știau despre ce este vorba, comportându-se ca atare, și nici nu vrem să facem insinuări despre modul în care au fost adunați să protesteze în Centrul Nou!.

La un moment dat, o fătucă, probabil una din organizatoare, care răspunde la suavul prenume de Bianca, răcnea din toți bojocii, făcându-i cu ou și cu oțet pe cuminții protestatari, cerându-le să strige lozinci asortate cu fierbintea și otrăvitoarea tematică a adunării.

„Nu este destul să veniți, aici, trebuie să și strigați!” repeta tot mai nervoasă, domnișoruca organizatoare.

Se vede treaba că Biancuța nu prea le are cu mitingăreala, și nici măcar nu s-a ferit de presă, când îi boscorodea pe pașnicii manifestanți!

Desigur, efectul real al acestor proaste puneri în scenă, este egal cu zero! Ce valoare poate avea un miting în care participanții habar nu au ce caută acolo, și nici măcar nu-i interesează, așteptând poate nerăbădtori, să-și primească răsplata pentru prestație, singura chestie care îi mai poate scoate din casă!

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente