Acasă Locale Stiri Satu Mare Salarii de 3 ori mai mici pentru angajații Electorlux din Satu Mare...

Salarii de 3 ori mai mici pentru angajații Electorlux din Satu Mare față de cei din Suedia

Angajaţii Electrolux din Satu Mare au salarii de 7 ori mai mici decât cei din Suedia, potrivit unui anunţ făcut de către sindicatul naţional Cartel Alfa.

Conducerea sindicatului din Bucureşti şi-a exprimat susţinerea faţă de sindicatul Samus din Satu Mare, care a făcut astăzi grevă timp de două ore, şi cere reprezentanţilor companiei să se aşeze la masa negocierilor.

Mesajul Cartel Alfa:
„Salariații companiei Electrolux merită salarii care să le asigure unui trai decent!

Suntem alături de membrii Sindicatului Liber Samus Electrolux și cerem reprezentanților companiei să se așeze cu bună credință la masa negocierilor. Cererile salariaților sunt rezonabile.

Când în toată Europa se negociază scheme care oferă lucrătorilor un echilibru între muncă și viața privată, insistența companiei de a acorda beneficii sub formă de bonusuri condiționate de prezența 100% indiferent de circumstanțe, arată clar relațiile de exploatare pe care multinaționala le practică în România.

Trebuie să oprim aceste practici!

- Advertisment -

Cele mai populare

Bravo Romania!Munții Cernei,in turismului european

Asociaţia Montană Carpaţi anunță că a finalizat proiectul pentru dezvoltarea turistică și economică din zona Munții Cernei, “City Break în munţii Cernei”.

Fonduri Europene pentru IMM

Au apărut propunerile oficiale de granturi pentru IMM: domeniile eligibile și grila de punctaj la proiecte Ministerul Fondurilor Europene...

PNL obține victoria primăriilor

Galben predomină țara și orașul obtinând un scor istoric după mulți ani de efort și munca.PNL este câștigător al alegerilor locale din...

Vor încă un scrutin

Doi candidaţi din comuna Orţişoara din judeţul Timiş, au obţinut acelaşi număr de voturi, astfel că în această localitate urmează să fie...

Comentarii recente