duminică, mai 26, 2024
AcasăReligieSâmbătă are loc “Marșul pentru viață”

Sâmbătă are loc “Marșul pentru viață”

Sâmbătă, în municipiul Satu Mare, va avea loc “Marșul pentru viață”. Credincioșii ortodocși, preoții, profesorii de religie, elevii, toți cei care susțin natalitatea sunt invitați să participe la eveniment.

Marșul este dedicat prețuirii și ocrotirii vieții copiilor, încă din momentul concepției. Scopul acestuia este creșterea gradului de conștientizare a societății cu privire la umanitatea deplină a copiilor nenăscuți și la necesitatea de a sprijini femeile care se confruntă cu greutăți în perioada sarcinii, pentru ca ele să-și poată naște copiii cu încredere și în siguranță.

“Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, sâmbătă, 25 martie ora 15:00, în ziua Praznicului Bunei Vestiri, pe platoul din fața Muzeului Județean Satu Mare, îi așteptăm pe preoții și pe credincioșii pe care îi păstoresc, pe profesorii de religie din școlile și liceele sătmărene împreună cu elevii lor să celebreze viața, să se bucure de acest mare dar al lui Dumnezeu.”, transmite Protopopiatul Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente