Acasă sus Sătmărean căutat în toată Europa pentru că nu și-a plătit amenzile de...

Sătmărean căutat în toată Europa pentru că nu și-a plătit amenzile de circulație în Portugalia

Un sătmărean care nu și-a plătit amenzile de circulație în Portugalia a fost condamnat la închisoare, iar pentru a scăpa de pușcarie a fugit în România. Mihai Pintea a fost găsit însă luni în comuna Apa de polițiști sătmăreni și a fost arestat.

Potrivit purtătorului de cuvânt a IPJ Satu Mare, Camelia Cosma, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale în colaborare cu cei ai Postului de Poliție Apa au depistat și prins ieri un bărbat de 48 de ani, din Apa, pe numele căruia era emis un Mandat European de Arestare emis de autoritățile portugheze pentru fapte comise pe teritoriul acestei țări.

”Bărbatul a avut neachitate 2 amenzi contravenționale , care, conform legislației portugheze s-au transformat în zile închisoare. Mihai Pintea are de executat 160 zile de închisoare”, a spus Camelia Cosma.

Pintea a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea și a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi efectuate procedurile necesare în acest caz.

3 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Marcel Ciolacu și Mihai Tudose amendați pentru nerespectarea regulilor

Marcel Ciolacu și Mihai Tudose, surprinși la masă cu alte 10 persoane la o pensiune din Buzău, nerespectând măsurile de distanțare .

Ziua Armatei Române

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că Ziua Armatei României va fi sărbătorită printr-o serie de manifestări organizate, în format restrâns, în principalele garnizoane...

Vindecarea demonizatului din ținutul Gherghesenilor

Sfânta Evanghelie de Luca VIII, 26-39 "Şi au ajuns cu corabia în ţinutul Gerghesenilor, care este în faţa Galileii.

Sub 4.000 de cazuri noi raportate de COVID-19

Alte 3.855 de noi cazuri de coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore în România. Bilanțul COVID-19 în România a...

Comentarii recente