duminică, aprilie 2, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareSătmărean ucis de caniculă

Sătmărean ucis de caniculă

ambulanta

Canicula face prima victimă din acest an în rândurile sătmărenilor. Un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost găsit astăzi după-amiază decedat în plină stradă, în zona Podului Tehnologic (Galben).

Cei care l-au descoperit pe bărbat au sunat la 112, crezând că încă mai trăiesște și mai poate fi salvat. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care, din păcate, a constatat că bărbatul decedase deja. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost preluat de către cei de la medicina legală, iar polițiștii au demarat o anchetă pentru a se afla cum a decedat sătmăreanul.

Cel mai probabil, bărbatul a făcut un stop cardio-respirator din cauza temperaturilor foarte ridicate de astăzi și a indicelului de confort termic ajuns în pragul critic și, cum nu a fost nimeni în jurul său care să-l ajute, a decedat.

Pentru următoarele două zile, județul Satu Mare se află sub cod galben de caniculă, astfel că sătmărenii sunt sfătuiți să se protejeze, pe cât se poate, în această perioadă, și să evite deplasările în orele critice.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente