29.8 C
New York City
vineri, iulie 1, 2022
AcasăDivertismentSătmăreanca Bianca Timiș este “Miss Tourism Queen Romania” 2013

Sătmăreanca Bianca Timiș este “Miss Tourism Queen Romania” 2013

În cadrul finalei “Romanian InfoFashion Festival” din acest an, gală ce s-a desfășurat vineri (6 septembrie) seara la Pitești, sătmăreanca Bianca Timiș a câștigat titlul de “Miss Tourism Queen Romania” 2013. Finala concursului pe plan internațional va avea loc în China. Vă reamintim că Bianca Timiș este manechină la Agenția “Trust Models” din Satu Mare. În cadrul concursului au fost desemnate șase “ambasadoare” ale frumuseții din România: “Miss Supranational”, “Miss Intercontinental”, “Miss Globe”, “Miss Bride”, “Miss Tourism Queen Romania” și “Top Model of the World”. Vă reamintim că în cadrul finalei de vineri seara a mai concurat și o altă sătmăreancă, Katarina Lieb.

Finala națioanală “Romanian InfoFashion Festival” 2013 de la Pitești, VIP Room, a culminat cu prezentarea de către concurente a colecțiilor tinerilor designeri din România și Franța: Silvia Terziu, creatoare originara din Timișoara stabilită la Paris, Oana Săvescu, Cristina Elena Radu, Cristina Breteanu, Alexandra Telea-Chiș, respectiv costume de baie create de brandul “Piera” din Cluj-Napoca.

În juriu s-au aflat:

  • -specialiști în domeniul Fashion, analistul de modă Alin Gălătescu, realizatorul Galelor “Avanpremiere” și “Soirees de la mode”, și a multor altor campanii de promovare și descoperire a tinerilor designer;
  • -Marius Seceleanu – Manager “Platinum Agency Romanian Infofashion.ro Festival”;
  • -specialiști în domeniul “Hair Style” Adrian Colesniuc de la “AdyStudio” Brașov;
  • -specialiști în domeniul fotografiei, Ruben Stir – “Agressione Models Romania”, director artistic “Romanian Infofashion Festival”;
  • – Toni Dinca, manager “One Models”, agenție înființată în 1999, una dintre agențiile de prim rang din România, cu multe modele descoperite, care acum lucrează la nivel de top internațional: Laura Gorun, Anca Tiribeja, Mădălina Ghenea, Cornelia Tat, Simona Bitiușca (în prezent agenția reprezintă internațional peste 50 de modele).

bianca-timis miss

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente