Acasă Locale Stiri Satu Mare Satmareanca Natalia Oneț, reprezentanta României la Miss World 2015, a primit titlul...

Satmareanca Natalia Oneț, reprezentanta României la Miss World 2015, a primit titlul Miss World East Europe

natalia-onet-miss-tourism-romania-2013-00Natalia Ioana Oneț, reprezentanta României la Miss World 2015, a primit titlul Miss World East Europe și a fost premiată cu un contract de modelling în valoare de 30.000 de euro, pentru un an, oferit de o agenție de modele din China.

La finalul competiției care s-a desfășurat în Sanya, China, Natalia Oneț a fost premiată de organizatorii chinezi cu titlul Miss World East Europe, informează organizatorii Miss World România.

Natalia Oneț, în vârstă de 26 de ani, nu a reușit să se califice în topul 20 al finalistelor, însă ea s-a situat pe locul al 17-lea în urma „voting-ului competiției” (votul online al concurentelor, n.r.), spun organizatorii Miss World România.

Astfel, rezultatul Nataliei Oneț este cea mai bună clasare a României în ultimii 9 ani din întreaga istorie a celor patru competiții internaționale de frumusețe majore (Miss World, Miss Universe, Miss Earth și Miss International), după ce Ioana Valentina Boitor s-a clasat pe locul al doilea (First Runner-up) la Miss World 2006. „Sunt foarte fericită că am reușit să clasez România pe un loc onorabil în cadrul competiției Miss World 2015, rezultat datorat prestației mele, dar și tuturor românilor care m-au votat online și mass-mediei din România în egală măsură.

Toate cele 120 de concurente au fost extrem de bine pregătite, motiv pentru care competiția a fost extrem de strânsă, majoritatea țărilor meritând să câștige marele titlu din punctul meu de vedere. După o lună extraordinară petrecută în China, aștept cu nerăbdare să mă întorc în țară, să îmi petrec sărbătorile cu familia și să mă implic începând cu luna ianuarie în cât mai multe activități alături de Organizația Miss World România.

Le mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alături și m-au susținut în competiția Miss World 2015. Urez pe aceasta cale tuturor românilor «Crăciun Fericit!» și «La Mulți Ani!»”, a declarat Natalia Oneț, Miss World România 2015.

- Advertisment -

Cele mai populare

Munții Șureanu-Fundătura Ponorului

Nu-i ușor de ajuns în Fundătura Ponorului, colțul de rai din Munții Șureanu. Ai nevoie de entuziasm, de răbdare, dar și de...

PNL, USR sau PSD?

Sănătatea în programele de guvernare: PNL promite investiții masive, PSD vrea dezvoltarea rețelei de centre comunitare, iar USR plănuiește liberalizarea sistemului de...

Studenți voluntari în lupta cu Covid-19

Primele ordine de repartizare a studenţilor voluntari care se vor alătura cadrelor medicale aflate în prima linie, responsabile în continuarea îngrijirilor medicale...

Călătoria cu avionul, doar pentru cei vaccinați anti-covid

În viitor, companiile aeriene vor permite accesul la zborurile internaționale doar pasagerilor care au fost vaccinați împotriva Covid-19, conform declaratiilor șefului companiei...

Comentarii recente