duminică, mai 26, 2024
AcasăDivertismentSatmareanca Teodora Oros, alaturi de Gainusă si Dezbracatu!

Satmareanca Teodora Oros, alaturi de Gainusă si Dezbracatu!

TeodoraOrosO fetiță sătmăreancă a prezentat ultima emisiune Cronica Cârcotașilor de la Prima TV, alături de Găinușă și Dezbrăcatu. Teodora Oroș din comuna Vama a avut acest vis și a câștigat prin intermediul campaniei „Pune-ți o dorință!”. Fetița în vârstă de 12 ani din a vrut să formeze un trio împreună cu Mihai Găinușă și Dezbrăcatu’, la pupitrul „Cronicii”, lucru care s-a și întâmplat, în ediția din 17 aprilie, difuzată în reluare duminică.

Teodora a intrat pe site-ul Prima TV, le-a lăsat Cârcotașilor mesajul cu dorința ei și, din cele aproape 200 de postări, cererea ei a fost aleasă. O echipă Prima TV a mers la Vama și i-a dat micuței vestea. Teodora a sărit în sus de bucurie și nu-i venea să creadă cât este de norocoasă. „Să știți că nu o să regretați că ați ales dorința mea. O să fac o figură bună” le-a transmis Teodora, Cârcotașilor, când a aflat că visul ei va deveni realitate.

Urmărește „Cronica” de câțiva ani, iar rubricile ei preferate sunt „Top Rușinică” și „Cronicutza Culturală”. A devenit un adevărat vânător de bâlbe și este foarte atentă la tot ce urmărește la televizor. De asemenea, este cu ochii pe scenete, pentru că, la fel ca și Mișu Găinușă, fetița scrie scenarii, pe care mai apoi le interpretează împreună cu sora și prietenele sale.

De când a primit vestea, micuța a numărat zilele rămase până la momentul în care urma să-i întâlnească pe Mișu Găinusă, Dezbrăcatu’ și întreaga echipă. Marți, 16 aprilie, după 14 ore de mers cu trenul, fetița și familia sa au ajuns la București. Odată ajunși la Prima TV, aceștia au fost întâmpinați de Dezbrăcatu’, Cârcotașul preferat al Teodorei. El i-a prezentat fetiței studiourile, i-a făcut cunoștință cu colegii săi, a dus-o la cabina de machiaj… N-au zăbovit însă prea mult, pentru că urma să înceapă filmările. Teodora s-a alăturat Cârcotașilor la repetiții și, fără emoții, micuța și-a intrat imediat în rol. “M-am simțit foarte bine când am văzut cum m-au primit Cârcotașii. Dezbrăcatu’ este o persoană foarte amuzantă și este exact așa cum mi-l imaginam. N-am mai fost niciodată într-o cabină de machiaj. Mi-a plăcut și la repetiții. N-am avut emoții”, spune fetița.

 

A venit și momentul mult așteptat, filmarea emisiunii. Teodora a avut locul ei, bine delimitat la pupitrul Cârcotașilor de o plachetă pe care era scris numele ei, la fel cum au Găinușă și Dezbrăcatu’. Deși era pentru prima dată în fața camerelor de filmat, fetița s-a descurcat de minune, ca o adevărată profesionistă. Nu a lăsat să se vadă oboseala unui drum lung, făcut însă pentru a-și îndeplini visul. Conform scenariului, Teodora și Dezbrăcatu’ s-au cam contrat, însă nu ar face niciodată acest lucru în realitate. “Dezbracatu este o persoana foarte de treabă. Este Cârcotasul meu preferat”, a spus fetița. Timpul a zburat și emisiunea a ajuns la final. “Cred că a fost cea mai bună prezentare a Cronicii de până acum”, a spus Mișu Găinușă. “Faptul că a stat mai mult pe lângă mine i-a oferit posibilitatea să învețe foarte mult, să fie dezinvoltă, să nu aibă emoții”, a continuat glumind Dezbrăcatu’.

“Teodora mi s-a părut foarte serioasă în ceea ce face. Mi s-a părut incredibil cum, după un drum de 14 ore cu trenul, a fost atât de fresh. Mi-a spus că este cea mai frumoasă zi din viața ei, pentru că a prezentat emisiunea împreuna cu mine și Mișu. Cronica este emisiunea preferată, nu numai a ei ci și a întregii comune Vama”, a adăugat Dezbrăcatu’.

 

“Cred că după această experiență prietenii mei o să mă vadă cu alți ochi, mai ales că mulți nu m-au crezut că voi prezenta emisiunea alături de Cârcotași. Îmi place la Mișu felul lui de a fi și faptul că este serios, iar la Dezbrăcatu’, că este foarte amuzant. Cel mai greu a fost să citesc de pe prompter. Am avut emoții, dar consider că au fost constructive. Prima TV mi-a îndeplinit dorința. Mulțumesc din suflet Prima TV”, a spus la final fetița.

Părinții Teodorei au fost mândri de fiica lor și s-au bucurat enorm pentru ea. Dacă tatăl nu se aștepta să o vad alături de Cârcotași, prezentând “Cronica”, mama știa ce poate. “Chiar i-a stat bine între cei doi Cârcotași. Eu cred că s-a descurcat bine. Mulțumesc mult postului Prima TV, pentru că i-a acordat această șansă. Cred că Găinușă și Dezbrăcatu’ n-au fost dezamăgiți de ea”, a spus mama Teodorei.

Cârcotașii nu i-au îndeplinit doar Teodorei dorința ci și surori sale mai mici, Diana, căreia i-au făcut o surpriză neașteptată. Dacă Teodora a primit în dar placheta și o diplomă cu fotografia și autografele Cârcotașilor, Diana și-a îndeplinit visul de a avea o păpușă “Monster high”. “Îmi place foarte mult păpușa. A fost foarte frumos la emisiune”, a spus mezina familie Oroș.

 

Dacă vreți să o cunoașteți mai bine pe Teodora, să aflați cum a reușit fetița în vârstă de 12 ani, din localitatea Vama, să ajungă direct la pupitrul “Cronicii”, să vedeți cum a decurs întâlnirea cu Cârcotașii, ce s-a întâmplat în fața, dar mai ales în spatele camerelor de luat vederi, puteți vedea înregistrarea emisiunii pe internet.

 

Carcotasii.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente