Acasă Sport Sătmăreanul Istvan Kovacs arbitrează un nou meci din grupele Champions League

Sătmăreanul Istvan Kovacs arbitrează un nou meci din grupele Champions League

Arbitrii românii Ovidiu Haţegan şi Istvan Kovacs vor arbitra, marţi, meciuri din etapa a patra a grupelor Ligii Campionilor la fotbal.

Sătmăreanul Istvan Kovacs va conduce meciul dintre Sevilla FC şi Lille OSC, programat marţi, de la ora 22:00, pe Stadionul ”Ramon Sanchez-Pizjuan”, în Grupa G. Din brigada de arbitrii mai fac parte arbitrii asistenţi Vasile Florin Marinescu şi Ovidiu Artene, precum şi pe Horaţiu Feşnic, al patrulea oficial. Arbitru video va fi italianul Marco Guida, iar arbitru asistent video a fost desemnat compatriotul său Massimiliano Irrati.

Istvan Kovacs se află la al treilea meci arbitrat în grupele Champions League în acest sezon, după Şahtior Doneţk – Inter Milano 0-0 (28 septembrie) şi FC Bruges – Manchester City 1-5 (19 octombrie).

Haţegan a fost delegat la partida dintre Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu, şi FC Barcelona, care se va juca pe Stadionul Olimpic din Kiev, marţi, de la ora 22:00, în Grupa E a competiţiei. Arbitri asistenţi vor fi Mircea Mihail Grigoriu şi Sebastian Gheorghe, iar al patrulea oficial a fost desemnat Radu Petrescu.

Arbitru video va fi italianul Marco Di Bello, iar arbitru asistent video conaţionalul său Maurizio Mariani.

- Advertisment -

Cele mai populare

Voluntarii ISU Satu Mare salvează vieti și prin donarea de sânge

Ziua internaţională a voluntarilor (International Volunteer Day - IVD) este sărbătorită, în fiecare an, la data 5 de...

Avansări în grad la ISU Someș

De Ziua Națională a României, în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă - ISU “Someș” Satu Mare, au...

Un sătmărean dorește să doteze 10 pârtii de schi cu scaune speciale pentru persoanele cu dizabilități. Are nevoie de ajutorul nostru

Cel mai curajos proiect al momentului, destinat persoanelor cu dizabilități, este mișcarea prin care se dorește accesibilizarea sportului...

A căzut prima zăpadă în județul Satu Mare

Serviciul Public Județean - SPJ Salvamont Satu Mare anunță că în județul Satu Mare a căzut prima zăpadă....

Comentarii recente